Friday, April 13, 2012

Home » , , , , , , » Macam baru balik oversea! - part 1

Macam baru balik oversea! - part 1


Salam.

Hai kawan kawan! Ada sesiapa yang merindui I? HAHA! Kelakar. Ada ke orang nak rindu kau? Wahh. Macam dah lama gila tak taip entry. Mesti korang semua rindu entry I kan? Jangan la rindu sangat. I pergi training course jek kot. Entry kali neh I tak boleh nak story all things sekali gus. I buat part by part. So that korang boleh tengok gambar gambar yang I sempat amek tuh sampai muntah hijau. Korang tanak tengok pun I letak jugak. Nanti anak cucu I nak tengok kang zaman ke-ghairah-an muda mudi nenek moyang diorang neh. :P

Oke, I story starting from Sunday nite la yek. After I working afternoon shift malam tuh, I terus dapat key card pergi check in sendiri hotel tempat I kerja tuh. Our General Manager memang baik gila babeng. Dia nak we all semua feel apa yang guest kitorang feel. Dia suruh kitorang tidur one nite dekat hotel tu. Memang sangat seronok. FYI, now I'm working with YTL Hotels under YTL Corporations. And one of their properties is The Majestic Melaka, tempat I bekerja sekarang ni. Zoom in!

Bilik kami, I and Baizura. Connecting with my colleagues, Wawa and Ainaa. Cantik kan??

Bathroom. How cozy!

We alls tidur one nite there, then dalam pukul 9.30 pagi we all terus gerak ke Vistana Hotel Kuala Lumpur for our training courses. 4 hari 3 malam di sana, macam macam pengalaman manis yang kitorang rasa. Next entry la I cerita. Hari dah lewat neh. Esok I must wake up early in the morning, sebab nak kerja pagi lagi. 

Opps. Lupa pulak. I'm so sorry kepada semua customers yang dah buat payment, tapi blog tak siap siap. Sorry sangat. I nih kan part-time blogger. So anythings pun, kerja kena beres dulu kan? Promise. Tomorrow I akan siapkan blog blog yang pending, serta mana mana header yang tak siap lagi. Sorry sangat tau! :))

#to be continued..
Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

welcome back..wahh mewah environment bilik tu.rasa takmo keluar dah.^_^

Sheda ucu said... [Reply Here Bebeh!]

cntiknyerr jeles2 huhu done folow you babeh

Zahora Ahyan said... [Reply Here Bebeh!]

mmg best.. x pnh tdo hotel mewah lagi.. laen la waktu sekolah dulu.. kpm spon. hehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

tau takpe.
ada byk lagi properties ytl yg i belum show off lagi. besh gile!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™