Sunday, April 15, 2012

Home » , , , , , , » Macam baru balik oversea - part 2

Macam baru balik oversea - part 2


Salam.

So sorry u all because I take a long time to update. Bukan tak nak update, but I really takde masa. Blog pun banyak yang pending. Kesian diorang. Takpe, lepas ni I settle kan oke? Jangan marah tau. Oke, meh I sambung story pasal work trip I hari tu. Untuk yang tak tau trip apa, boleh baca sini dulu oke!

Oke. On Monday morning, kitorang gerak ke Vistana Kuala Lumpur around 9.30 morning. Kitorang take our breakfast at Ayer Keroh, and then kitorang teruskan perjalanan ke KL around 10 something. Alhamdulillah, kitorang dapat sampai di hotel tersebut sebelum 12 noon. Walaupun agak sesat sampai kena escort dengan police sebab masing masing blur tak tahu jalan, tapi kitorang semua sampai hotel tu dengan selamat.

Hotel Vistana Kuala Lumpur.

Entrance.

Guest room. Shared with Ainaa. 

After kitorang check in, kitorang terus masuk bilik and change our cloth. Around 2pm kitorang masuk meeting room. Sepanjang berada kat dalam meeting room tu kan, kitorang menguap nguap jek. Al-maklumlah, malam sebelum nya tu kitorang just dapat tidur pukul 4 pagi. Then pukul 8 something dah bangun and bersiap nak bertolak. Memang mengantuk gila la time tu. Tapi best. Pukul 5 petang, kitorang dah habis training untuk hari tu. 

Malam nya pulak, lepas rest and solat maghrib kitorang keluar hang out. Jalan jalan area Bukit Bintang, and took a picture together. I dah la photogenic. Pantang nampak kamera. Memang sakan la I posing. :))







 
Banyak lagi gambar sebenarnya. Tapi I malas nak upload. Kang kalau upload banyak banyak kang korang muntah pulak. Banyak lagi nak story neh. Tunggu part 3 pulak yek. 4hari 3malam. Kompem la banyak story. HEHE. oke. chiao! :))

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

kelas kau jahh kena eskot ngan polis. hehehehhe..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

haha.. nampak nau buta jalan kl..
nampak jek van polis lalu, kitorg pi tahan. bukan polis yg tahan kitorg.. terbalik sudah! :))

ainaa said... [Reply Here Bebeh!]

malu mak nyahhhh. tetibe gambar masuk blog kau jahhh. >.<

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ainaa

takpe la nyah.
show off sikett..
haha!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™