Tuesday, April 17, 2012

Home » , , , , , , , » Macam baru balik oversea - part 3

Macam baru balik oversea - part 3


Salam.

Meh kita sambung cerita! Bila dah sampai KL, perkara first yang terlintas dalam kepala otak kompem la nak jumpa buah hati pengarang jantung. So, on the second day tu, I jumpa dengan si dia yang terchenta! First time dating dating sambil naik monorel dekat KL. Selama ni pun kalau pergi KL, just naik motor or kereta je. Kebetulan dia free. Dia datang hotel, park motor dia dekat hotel then kitorang pergi dating naik monorel! <3

Kebetulan stesen monorel just sebelah je dengan hotel yang kitorang stay. Stesen Titiwangsa. So kitorang jalan kaki naik monorel ke Stesen Bukit Bintang. Jalan jalan sampai Pavilion. First time dating dekat Pavilion dengan dia. Perut dah berbunyi bunyi. So kitorang terus pergi Carl's Jr. for our dinner. Layan gambar jom!

Fountain chantek!

In front of Carl's Jr. =)

Big fries!

Me and my meal!

My chenta hati! <3

Large burger!

Fries meatball!

((:

Lepas dah membaham burger besar gila dekat Carl's Jr. kitorang balik hotel amek motor and then wait my friends dekat Ampang Point. Sambil sambil tu jalan jalan cari panadol untuk kawan I yang tengah sakit kepala. Kitorang stop kejap depan restoran My Mom's Chicken Rice. Suddenly terjumpa dengan Linda Onn. Jumpa la jap. Pastu snap picture. =))

Kak Linda and me! >.<"

Penat la pulak story panjang panjang neh. Sok I continue story lagi oke. Next part, I tunjuk uniform yang kitorang pakai while our training operation. Gila gedik. Sebijik macam baju prefect. Geli. Tapi kena pakai. What to do kan? HAHA! chiao! =.="

to be continued...
Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

qina said... [Reply Here Bebeh!]

lapaq pulak tgok big fries tu malam malam ni haha.

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

alahai kalau syieda free boleh g kacau kak nurul dating. hihihi (niat jahat)

*xsabar tgu entri kak..kak nak tnye, font di blog syieda besar ke kecil. sebab gune pc d opis besar. xsure pulak dalam lappy mcm mne.

Sue Echan said... [Reply Here Bebeh!]

ala nurul...lapa la pulak tgok mkanan kat ats ni... huhu...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™