Thursday, April 19, 2012

Home » , , , , » Macam baru balik oversea - part 4

Macam baru balik oversea - part 4


Salam.

Oke. Entry kali penuh gambar gambar masa kitorang in operation training. Dah lama gila tak pakai skirt, kali neh kitorang kena pakai skirt. Dah macam pengawas sekolah rendah pulak. Memang kelakar. Tapi mengembalikan nostalgia zaman kanak kanak. Kitorang kena pakai macam ni sebab memang uniform diorang macam tu. Macam mana la diorang boleh pakai uniform ni hari hari yek? Tak sanggup aii!

First photo! >.<"

Me and Baizura. Sila abaikan keadaan katil ketika itu! :P

Wawa, Me and Baizura. 

Macam budak budak baru nak masuk sekolah! :))

Ini uniform lengkap. Siap ada tai kontot lagi tu. :p

Oke, next entry pulak I akan story about last day in Vistana Hotel. Memang sangat memori la masa last day tuh. Siap boleh terjun dalam swimming pool and mandi walaupun pool attendant dah nak tutup pool sebab nak letak chlorine. 

..to be continued!
Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

ooo mmg kena pkse pkai ke kak..?klau pkai tudung tak kena plak kn dgn skirt pndek.. tp klau ada skirt pnjg, ok je kn.. apa2 pun, kyra lyn tenok journey akak kat 'oversea' hehehehe.. best!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@CINTA UNTUK KITA

sebab terpakse la akak pakai. tp macam macam pulak dah org mengata. whatever la. yg penting akak tak buat benda terkutuk. dan akak hanya nak cari rezeki yg halal. Allah maha tahu. :(

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel
mlut org bia la kak, wt bodo je..aslkn kita ats lndsan yg bnar.. smile :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™