Saturday, April 7, 2012

Home » , , » Main balas balas entry. Sweet jugak pakwe aku neh!

Main balas balas entry. Sweet jugak pakwe aku neh!


Salam.

Sweet jugak pakwe I neh. Semalam I post entry pasal kitorang bergaduh gaduh. Siap ada dialog lagik. I ingat beliau tak baca ke apa ke kan. Then pagi tadi, rupanya dia balas entry I tu dengan entry serangan balas yang sweet macam gula gula. I tak tahu la mana datang sweet nya. Tapi I rasa sweet sangat. 

I suka bila dia panggil I "sayang". Terasa sangat manja dan disayangi. And the best part is, dia minta maaf. I suka dia minta maaf walaupun bak kata dia, "bukan salah lelaki". HEHE! I don't care. Dengan dia, I memang macam tu. Saja je nak tengok dia sayang I ke tak. Ngee..

Oke, kat bawah ni I copy paste karangan cinta yang dia taip untuk I. Best pulak bila baca tiap tiap hari. Nakal tak I? :P

assalamualaikum semua..
 Macam entri nurul yang sebelum ni..memang sebenarnye kitorang bergaduh..biasa la, mana ade pasangan dekat dunia ni tak bergaduh..untung la sangat kalau tak ade yang bergaduh..kalau tak pernah bergaduh..saya rase ade yang tak kena dengan hubungan tu..haa..yang tu lagi la bahaya..hahahahah.. "Cemburu Buta"??? setiap orang dekat dunia ni mesti ade perasaan cemburu tu..cuma yang berbezanye..sikit dan banyak je perasaan tu..cemburu sikit pun bahaya, cemburu banyak pun bahaya..so, pandai-pandai fikir ye wahai readers sekalian..biasa la kalau cemburu tu, tandanye sayang..heheheheh..tak semestinye perempuan je yang tau cemburu..orang laki pun ade perasaan cemburu tu..cuma kadang-kadang tu, orang lelaki lebih suka sembunyikan perasaan cemburu tu..tu yang kadang-kadang bila masej or telefon mcm nk tak nak je..hahah..tapi bila dah tak dapat nak tahan..tu yang terus meletup..hahahahah.. saya pun lebih kurang macam tu jugak..kan nurul?? hahahah..tapi bila dah meletup tu..parah jugak la..tu yang sampai tak call 2-3 hari, mesej pun macam tu jugak..hihihi..merajuk la konon..hahah..tapi, lelaki ni tak sama perangainye dengan wanita..merajuk lelaki pun tak same dengan merajuk wanita..setahu saya, bila wanita merajuk ni..mau makan berhari-hari..kan nurul?? hihihi.. tapi bagi lelaki, sehari dua je dah kira lama..lepas dari tu, mula pikir pasal buah hati sendiri..tu yang lelaki mula minta maaf ( walaupun bukan salah lelaki )..hihihi..tak kesah la salah sape..orang lelaki lebih suka mengalah semata-mata nak selamatkan sesuatu hubungan tu ( pengalaman sendiri ni ) hihihihi.. so, dengan ini b nak minta maaf dekat sayang selama beberapa hari kita bergaduh ni..tapi dah ok kan?? jangan gaduh-gaduh lagi ye sayang..heheh..sayang awak sangat-sangat!! =D

I Love You two three four five b mucuk! >.<"

Dan yang paling tak boleh blah, ramai pulak yang "LIKE" entry dia. grrr... !

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™