Tuesday, April 3, 2012

Home » , , , , , » Mode : Rindu Setengah Mati

Mode : Rindu Setengah Mati

Salam.

Apa yang korang tengok sekarang dalam blog I ni adalah menggambarkan apa yang I rasa sekarang ni. Siyes. I memang rindu dia. Tapi I rasa lebih baik I pendam kan saja. Sebab I tak nak orang mengata I "ibarat perigi mencari timba".

I've already changed my blog mode to "rindu setengah mati". Biar lah. Biar orang nak cakap apa pun pada I. I tahu I sentiasa salah. Sentiasa silap. Takpe. Tapi semua orang ada privacy sendiri kan? Dengan siapa I nak berkawan, dengan siapa I nak friend dekat fesbuk tu. Tapi pasal benda kecik tu jugak boleh buat hubungan cinta kami retak. Hmm. Entah la. I hanya mampu bersabar. 


hye hye new header! you look great! :'P

Lagu blog pun I tukar kepada lagu "Cinta Setengah Mati" by D'Masiv. Entah la. Kadang kadang I rasa diri I macam bodoh. Apa yang I cakap semua I tak fikir perasaan dia. Tapi bila difikir fikir, betul semua yang I cakap tu. Dan kadang kadang apa yang I cuba sampaikan tu sebenarnya silap. Memang manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan. Dan he supposed to say "sorry" only to me. Because while he said that "magic word", I feel better. I tak salahkan dia sebab delete and block sesiapa pun yang dia tak suka I kawan dekat fesbuk tu. Especially my ex. Tapi common sense la. Whole world dah tau kot yang kitorang in love. Termasuk semua ex-ex I. Apa lagi yang dia tak puas hati? Dan my ex tu always pray for us. Always pray that I always happy with my love. Bukan my ex tu tak pasal pasal nak maki maki dia, kutuk kutuk dia, ambil 'bekas dia' semua. My ex tak pernah ganggu hubungan kami oke! Tapi kenapa dia masih tak faham???

I missed him. Missed him a lot! But, kenapa dia masih tak faham faham I? Kenapa? Kenapa dia suka sangat buat mata I masuk habuk. Buat mata I bengkak macam panda? Kenapa? Dia dah tak sayangkan I lagi ke? Atau pun dia nak I ingatkan dia balik, dah berapa lama kami bercinta? Nah!


Daisypath Anniversary tickers


p/s : This kind of thing not supposed to happen in our relationship. I am crying now. Thanks to doing me like this.. AGAIN!

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Rara Nasiha said... [Reply Here Bebeh!]

sabar dear. dugaan dalam bercinta memang macam tu. setiap masalah pasti ada penyelesaian. be strong okey?

Cik Awin said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye dik...dugaan sume tu...

BrightEye said... [Reply Here Bebeh!]

dear..love is truly a game.. we have to be strong enough to get thru all this and i hope that u'll be stronger as before.. Semua ini ada hikmahnye ye.. Dont keep your sadness all the time or it'll ruin your life.. Just keep on going with your life.. Take care dear..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™