Sunday, April 22, 2012

Home » , , , , , » Un-followed

Un-followed

Salam.

Un-followed. Bagus lah. Dari dapat dosa mata dan dosa hati. Terima kasih atas teguran anda Encik/Puan/Cik Anonymous. Saya cuba perbaikinya dari semasa ke semasa. Saya pun tak pernah paksa sesiapa pun untuk follow blog saya. Keikhlasan itu yang paling penting. Dan alhamdulillah, saya masih punya harga diri dan pegangan agama. Thanks.
p/s : Dah banyak kali I cakap. Kalau tak suka baca blog I, jangan baca. Jangan follow. Jangan komen. Dan jangan kritik or kutuk yang bukan bukan. Aduihh. Kenapa lah still ada manusia yang macam ni. Suruh tunjuk diri tuh tak nak. Nak jadik anonymous. Dasar manusia pengecut! At least kalau korang tunjuk diri korang, senang lah I nak compare balik. Ingat. Kita semua ni tak perfect. Korang tak nak follow tuh, I tak kisah langsung. Macam jahat sangat la I ni kan. Isu bertudung dengan tak bertudung ni dah lama dah bangkit. Mama dengan ayah I pun tak cakap apa apa. Lagipun, I bekerja dalam hotel line. It is very normal. I kerja pun bukan untuk selama lamanya. I masih ada pegangan agama. Solat pun I tak pernah lupa. Life I pun masih macam biasa. Tapi kenapa ada yang blame I macam I ni buat perkara terkutuk sangat?? I tak bogel depan orang. I tak pergi clubbing. I tak minum air kencing setan. I tak berjudi. I tak jual maruah I. I masih ada harga diri. Ya Allah! Susah sangat ke korang nak faham?? ... T___T

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

sabar eh nurul, cmtu la mnusia..mgkin die jeles dgn ape yg nurul ade tp xde =)

qina said... [Reply Here Bebeh!]

Keep strong ye. Ignore them. :)

Iena Eliena said... [Reply Here Bebeh!]

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

as-salam kak chumel..-.-
sabar ye? org macam tu memang xpernah senang dengan ape yang orang lain ade. abaikan die..

*dulu syieda pernah kene jugak. sekarang syieda allow registered reader je untuk komen blog. setting. -.- biar padan muka die. hukhuk

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rafflesia™

hmm..
susah jugak kan?
makin hari, makin byk org benci kite.
tensen betul.. huhu.. :(

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™