Thursday, May 10, 2012

Home » , , » Dinner with family

Dinner with family


Salam.

Dah lama tak story pasal family. Sebab apa? Sebab I ni sangat jarang balik kampung even kampung I takde la jauh mana pun. Then bila I cuti, ramai yang takde kat rumah. So, hilang mood nak balik kampung. Almaklumlah, I ni cuti time weekdays. Semua orang kerja. Tunggu la I dah kerja yang tak payah kerja on weekends. Baru la senang balik kampung. :)

Last Tuesday, I balik kampung. I ajak mama ngan nenek I dinner kat luar. Dah lama tak belanja diorang. Dan macam biasa, adik I yang last tu mesti la nak ikut. Kitorang dinner dekat bandar Batu Pahat jek. Even tak semua family members I ada sekali, tapi kira oke la tu kan. Nak tunggu semua ada, memang berkurun la lagi. Oke, jom layan gambar.

Fish and Chips saya!

Grill Chicken Chop Ifwat!

Maryland Chicken Chop mama!

Mama and Me!

Me and Nenek!

Ifwat and Me!

Nenek dengan Nasi Goreng Kampung Ayam nya!

Puas la I dok pujuk nenek suruh makan western food sekali sekala. Tapi nenek kata dia nak makan nasi jugak. Western food tak kenyang. Aih. Nasib baik restoran tu ada serve macam macam. So, pilih jela. Kalau I bawak nenek pergi Pizza Hut ke, MK Restaurant ke, Nando's ke, macam mana I nak carik nasik yek?? Adoiii.. Nenek, nenek! :P

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

AlyNn NyzAa said... [Reply Here Bebeh!]

bestnye mkn...btw, nk tny..mcm mana nk buat ruang iklan bbayar mcm awk tu? tq in advance :D

Aalia Shahira said... [Reply Here Bebeh!]

orang tua mmg xsuka makanan western.macam nenek saya jugak.puas paksa makan makanan western dia tetap nak nasi.lidah meleyu kuat sangat.haha

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Aalia Shahira

tol la..
tp tetap nak rase yg kitorg punya..
hehe.. :)

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

bestnye santapan tu..biasalah nurul,nenek memang susah nak terima makanan western sebab dah biasa dgn makanan melayu.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™