Monday, May 28, 2012

Home » , , » Facebook Problem! Please help me!

Facebook Problem! Please help me!


Salam.

Ahh sudah! Fesbuk I buat hal. I tak tahu sama ada I sorang je ke yang kena problem ni, or ada someone else yang kena problem yang sama macam I jugak. Sangat tension dan menyedihkan bila akaun fesbuk tak boleh guna. Ye la, sekarang kan memang zaman manusia tak boleh nak berenggang dengan fesbuk. Sedey!

Korang nak tahu apa masalah I? Oke, bila I nak 'Like' status or photo my friends, dia akan keluar error ni..


Then bila nak post status dekat wall I sendiri, dia akan keluar error macam ni pulak. Arghhh tensen!


Anybody can help me?? I sangat sedih gila babeng dengan fesbuk I neh. Nak buat fesbuk baru, I sayang gila kot dengan fesbuk yang lama tuh. Dah 6 tahun lebih I dengan fesbuk tu. Tolong please!!! ;'(

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Sofia Kim said... [Reply Here Bebeh!]

Dear! sya try tolong awk yer! sya rasa awk kena spam.. hmmm...

Rara Nasiha said... [Reply Here Bebeh!]

dear, report jela kat fb. nanti dia akan respond.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™