Sunday, May 13, 2012

Home » , , » Mengidam Secret Recipe!

Mengidam Secret Recipe!


Salam.

Woa! Dah malam malam neh tiba tiba boleh ter-mengidam nak makan Spaghetti Meatball Secret Recipe (SR) pulak. Adoi la. Al maklum lah, I sekarang dalam proses menurunkan berat badan yang sentiasa meningkat dan tak mau turun turun neh. So dalam usaha itu, I tried to avoid myself from rice. Seriously, I dah nak masuk seminggu tak usik nasi. Tak tahu la macam mana hasilnya. Tapi sekarang neh I belum rasa perubahannya lagi. HEHE. Maybe lagi dua minggu kot. Wish me luck!

Bila dah malam malam neh baru nak mengidam nak makan Spaghetti memang dah tutup la kan semua SR. So I terpaksa tahan selera. Tengok gambar je pun jadi lah. This picture was taken a month ago. I makan dengan Ainaa masa on the way nak balik rumah from KL. Actually SR ni pun dekat Ayer Keroh je pun. Kat MITC. Ada satu SR besar kat situ. Dah la, jom layan gambar untuk hilangkan rasa lapar!

Iced Chocolate! Yummy!

Caesar Salad

Spaghetti Meatballs! 

Lapar nya.. :(

Caesar Salad yang sangat sedap!

My food. Nak makan lagi!

Siyes lapar. Masa balik kerja tadi ingat nak beli something untuk alas perut malam malam neh. Tapi takde member pulak nak teman. Kalau Cida kerja siang, confirm dia teman. Isk! Tension la lapar malam malam neh. Ni semua gara gara tak makan seharian la neh! Grrr... :'(

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply Here Bebeh!]

aaa..sedapnye.terliur la.tgh2 mlm camnie mane nak cari? T__T

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

chaiyok!!! chaiyok!! aku pn on diet skrg ni.. 2bulan br turon 2kg.. hehehe

Cik Eyra said... [Reply Here Bebeh!]

yee,sy fhm perasaan lapar d tgh mlm, sy pon pernah alamipersaan begitu,tersgt2 tension ngidam makan tgh2 mlm kn...heheh, bg sis yg nk trunkn berat bdan,bnykn minum air ksong :),juz myopinin...heheh

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

tu la pasal..
dah tgh2 mlm pulak baru nak ter-mengidam. tension betul. huuu

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Lydia Shaizrina Shukri

aku nak try tak mkn sebulan neh. pastu umah aku tingkat 4..hari2 turun naik tangga. aku nak tgk hasilnya! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™