Friday, May 18, 2012

Home » , , , , » Status status gedik dengan pakwe!

Status status gedik dengan pakwe!

Salam.

Dah lama gila I tak update pasal pakwe kat blog neh. Kalau update pasal pakwe selalu selalu sangat kang korang menyampah pulak kot. HAHA! I tau ada yang menyampah. Tak payah nak ignore or deny sangat. Tapi I peduli apa. Blog personal katanya. So I bebas untuk update pasal apa pun. It's better kot daripada I update pasal retis segala. :P


Arief Sohode, I love you for the man you are, I love you for the things you do, I love you for the things you say. But most of all I
love you because you love me for the woman I am for the
things I do and for the things I say. I love you.
 · 




And if it all falls apart, I will know deep in my heart, the only dream that mattered had come true. In this life, I was loved by you.

cc: Arief Sohode
 · 




Lagu yang membuatkan hati I berbunga bunga setiap hari! :)



alhamdulillah..bersyukur xterhingga kerana awak sudi memaafkan saya..kali ni saya cuba untuk tidak menyakiti hati awak lg..thanz sayang..LOVE U SO MUCH!! =(
 · 


Dan status dia yang cukup sincere. :') 

And, this is the one of his best friend, Q. He always help us when we are fighting!
Thanks bro!



And.. the thing is, siyesly I memang tengah miss dia sebenarnya! I miss you so much Bobo ku! :)

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Isha Sams said... [Reply Here Bebeh!]

jaga dia elok2 tau . jgn jadi macam saya :(

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Isha Sams

ala..jgn la sedih2 gini..
senyum sikit! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™