Tuesday, May 22, 2012

Home » , , , , , , » TQ Tag Design for Engagement Day!

TQ Tag Design for Engagement Day!


Salam.

Bahagianya rasa hati kalau dah bertunang kan? Rasa macam tak percaya! Pejam celik, pejam celik dah 24 tahun umur I. Tapi memang seriously jeles gila kot tengok kawan kawan I yang lain dah bertunang, dah kahwin, dah pregnant, and dah ada yang dah beranak pinak dah. OMG! Sangat sentap setiap kali terima kad undangan perkahwinan. Bila pulak rasa turn I yek?? *Err..tak mampu nak menjawab.

Alhamdulillah, sebab I dikurniakan bakat terpendam boleh men-design something untuk kemudahan dan penjimatan di masa hadapan. Dapat design "Thank you tag" sendiri pun dah cukup menjimatkan. But sincerely I cakap yang design I tak la berapa nak power kebabom sangat, pasal I pun sedang dan masih baru belajar lagi pasal design men-design neh. 

Actually, bukan I yang nak bertunang or dah bertunang dalam waktu terdekat neh. Kawan baik I (Mira) yang bertunang 5/5/2012 hari tu. Sedih jugak tak dapat datang majlis tunang dia. Tapi I dah promise dengan dia yang I akan datang wedding dia. Sorry my friend. Faham jela kerja I neh. Tensen betul kan? But, luckily I have something to give her on that day.


TQ tag! 

Mira. Tak sangka dia dah bertunang dulu dari I. Congrates my dear! I'm happy for you. :)

Inilah hasil my handicraft. Pandai Mira buat chocolate. Lagi sedap dari Cadbury tau. Siyes!

Yang ni I paling tak faham. Macam mana boleh ada jajan berjenama "BOBO"??

Macam mana I boleh dapat benda-benda tuh sedangkan I datang majlis dia?? Haaa.. actually tunang Mira, Wan ni orang Melaka. So after they all get married pun memang Mira akan ikut bakal suami dia duduk and kerja kat Melaka. So yesterday Wan tolong pass kan goody bag untuk I dengan Kak Olyn, one of my dearest housemate merangkap room mate sekali. Sebab tu I boleh makan chocolate and jajan "Bobo" yang sedap tuh!

Anyway, congrates Mira! Nak tunggu I tunang, memang lambat lagi la kan. Entah entah tak tunang, terus kahwin. Macam mana?? HAHA!! So, sape sape yang berhajat nak menempah perkhidmatan men-design TQ tag ni boleh la merajinkan diri email ke nurul.purplechumel@gmail.com untuk sebarang pertanyaan dan harga oke. Dijamin berkualiti dan murah der.. oke, adios! :')

Don't forget to VOTE ME!


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Pink Lavender said... [Reply Here Bebeh!]

follow kamu
jom follow makneng...

n mayb blh jd rakan biz makneng...=)

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

nt bole la kan tmph ng ko...;) terkilan xdpt pg tunang kawan2... mira, areen n shud.. huhuhu

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™