Monday, June 11, 2012

Home » , , , , , » 3D2N Happy Weekend! -part 2

3D2N Happy Weekend! -part 2


Salam.

Oke, nak dijadikan cerita. Pagi Sabtu yang hening tu kitorang bangun agak lambat. Mana tak nya, malam semalam nya busy story mory, pastu dah pukul 10 malam siap sempat pergi jumpa bakal tunangan orang. Kes tak nak sesat punya pasal. Fathen call tunang dia suruh tunjuk jalan pergi rumah member I yang nak bertunang tu, Manisha.

Bila dah bangun lambat tu, yang peliknya kitorang bukan nak lincah pergi mandi. Kitorang dok terhegeh hegeh lagi lenggang kangkung kat rumah Fathen tu. Si Fathen siap boleh tengok TV sekejap. Bila I dah start mandi, baru diorang follow nak mandi jugak. HAHA! Kelakar betul. Member sorang lagi (Mira) dah dok text I, tanya kitorang dekat mana. Sebab kitorang supposedly kena pick up Mira pukul 12. Siap siap mandi-make up-pakai tudung semua dalam pukul 12.45 tengah hari tu kitorang pun gerak la pergi rumah Mira dekat Kampung Pandan. Nasib baik dekat. hehe.

Dah sampai rumah dia, kitorang terus gerak pergi Bukit Antarabangsa. Sebenarnya benda ni takde dalam perancangan kitorang pun. I tanya diorang on the spot jek sebenarnya. Sebab akak tempat kerja I ni invite I. Tapi I tak janji nak pergi pun. Dah alang alang datang awal, sebab majlis Manisha tu start lepas Zohor, kitorang pun singgah la kejap dekat rumah akak ni. Dia wat majlis nikah and makan makan jek. Tak buat grand grand sangat. Tapi oke la tu. Buat yang wajib je sudah kan.. :)

Kak Mas cantik sangat sangat! :)

Kenangan kami!

Bersama kawan kawan! 
Dari kiri (Fathen, Kak Mas, Mira, Lydia)

Kitorang makan makan dan terus gerak ke Batu Caves. Keadaan agak kelam kabut sebab bila kitorang call Manisha, dia kata majlis dah habis. Kitorang terkilan gila la kan. Sebab tak dapat nak tengok majlis tu berlangsung. Nak solat Zohor pun tak sempat. 

Tapi bila kitorang sampai jek, rupanya majlis tak start pun lagi. Wakenabeb! Kurang ajar betul bakal tunangan orang neh. Tipu kitorang. Lastly kitorang solat Zohor dekat rumah Manisha jek. Nasib baik time tu rombongan belum sampai. Time tu jam dah nak menunjukkan 2.45 petang. Memang rombongan lelaki terlewat pun. HAHA! Oke, tunggu sambungan cite malam kang oke!

...to be continued!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

cpt2, next entry plezz... xsaba lak aku nk bace smbungan die...=)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™