Monday, June 11, 2012

Home » , , , , , » 3D2N Happy Weekend! -part 3

3D2N Happy Weekend! -part 3


Salam.

Oke, sambung cerita. Sorry la korang. I terpaksa buat entry part by part sebab kisah nya panjang bebenar la pulak. Kang kalau I buat sekali panjang lebar, korang malas nak baca kan? Sekarang hamekk.. HAHA!

Lepas kitorang solat Zohor, kitorang bersiap siap dan tak sampai 15 minit pun rombongan pihak lelaki pun sampai. Kitorang amek port dekat dengan pelamin sebab nak kepochi dengar dengar diorang bincang bincang semua. HAHA! Kepochi tu memang perangai yang dah memang hado sejak azali oke. Dan I amek port paling dekat dengan pelamin, sebab I kan camera-woman ter-macho! Baek punya setting. Senang sikit nak snap gambar gambar yang penting! Kah3!!

Meh I tunjuk gambar. Takde la banyak sangat gambarnya. Kualiti pun tak berapa nak best sangat, sebab official camera just Sony Ericsson J20 Hazel jek. Gambar pun malas nak edit. Tapi agak banyak la jugak sebenarnya! ;)

Pelamin pink yang sangat cun!

Cincin tunang dan risik. Together!

Muka malu malu #konon! Time sarung cincin risik.

Time sarung cincin tunang!

Salam tangan bakal mak mertua!

Manisha dan Muhsin!

Tengok la gambar sengal neh!

Macam anak kuceng beb!

Posing posing bagi kat haku oke!

Lydia - Manisha - Nurul

Semua comel!
Dari kiri (Nurul - Fathen - Manisha - Lydia - Mira)

Part kali neh memang penuh dengan gambar gambar yang comel comel lagi ayu. Korang jangan muntah sudah la. HEHE! Next entry, I akan story part lepas kitorang balik dari majlis Manisha neh. Tunggu next entry oke! Stay tuned!

...to be continued!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™