Tuesday, June 12, 2012

Home » , , , , , » 3D2N Happy Weekend! -part 4

3D2N Happy Weekend! -part 4


Salam.

Bila dah habis upacara sarung cincin dan sesi perbincangan semua, kitorang bergambar sakan. Memang kalau dah kaki posing, habis semua kamera kitorang suruh snap. HAHA! Lepas tu kitorang makan. Dah lepas makan, kitorang salam salam then gerak balik Ampang semula sebab barang barang semua dekat Ampang. Sebab plan awalnya kitorang balik, terus siap siap nak gerak pergi Purtajaya petang tu. Tapi lastly lepas maghrib jugak baru nak gerak. Putrajaya tu rumah family Fathen. Kitorang decided nak tidur dekat sana jek sebab esoknya kitorang kena pergi wedding dekat dewan Kompleks Kejiranan Presint 16. Kebetulan dewan tu betul betul sebelah apartment Fathen. 

Sampai jek rumah Fathen yang dekat Ampang tu, kitorang tak terus siap siap pun. Kitorang main posing posing lagi. Rasa macam tak cukup posing jek masa dekat rumah Manisha tadi. HAHA! Memang kaki posing betul! Jom tengok gambar lagi! :')









Korang tengok la muka kitorang. Happy sokmo. Takde riak bermuram durja langsung. Lepas dah penat posing, kitorang masuk rumah then solat and bersiap siap untuk ke Putrajaya. Kitorang sampai Putrajaya dalam pukul 9 something and dinner dekat rumah family Fathen. Rumah dia memang best sebab parents dia sangat sporting dan kitorang memang terhibur gila.

Esok I akan story about wedding yang kitorang attend dekat dewan Kompleks Kejiranan Presint 16 tu. Memang confirm la I akan datang situ lagi sebab wedding Fathen bulan December ni pun akan berlangsung dekat situ jugak. Stay tuned!

...to be continued!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™