Wednesday, June 13, 2012

Home » , , , , , » 3D2N Happy Weekend! -part 5 (Last part!)

3D2N Happy Weekend! -part 5 (Last part!)


Salam.

Oke. Penat kan tunggu cite part by part neh. Tak kisah la ada orang nak baca ke tidak. Yang penting, I still want to blog it as my precious moment. Oke, janji. Ni part last. I pun malas nak simpan cite ni lama lama sangat. Takut cite pun dah basi, dah tak best dah nak baca kan. 

Oke on the 10th June tu, kitorang attend wedding one of our school mate yang berlangsung di dewan Kompleks Kejiranan Presint 16 tu. Kitorang gerak lambat lambat sebab rumah dekat sebelah dewan tu jek. Sambil tu kitorang tunggu Manisha dengan Encik Tunang dia sampai. Rilex gila diorang neh. Baru tunang sehari dah keluar pergi wedding. Best betul! Kitorang gerak masuk dewan sama sama. 

Bila dah masuk dewan, dapat table tengah tengah. Kira oke la kan. Tak sangka pulak jumpa school mates yang lain. Ada yang bawak awek, ada yang bawak tunang. #jeles gila! Tapi takpe la. Jodoh belum sampai kan. Time tu la kitorang amek peluang berborak borak. Tak la borak sangat sebenarnya. Kitorang lebih kepada nak posing untuk memuatkan gambar gambar ke dalam memori kamera. Tu je. Excited kan? HAHA!

Congrates Farah and Ihsan. Kau cantik sangat, Farah! ;)

Dari kiri berdiri : Lydia, Huriyyah, Faiza Hanani, Amir
Dari kiri duduk : Fathen, Mira, Nurul, Manisha

Manisha and I. Nampak clear jek table tu kan? Sebenarnya baru lepas kemas. Dah siap makan dah! :)

Gambar kenangan. (Girls)

Gambar kenangan. (Boys)
Dari kiri : Syafizi, Farhan, Amir.

Gambar atas pelamin dengan pengantin.
Yang duduk bawah sebelah Lydia tu Hanisah dan Zawani. :')

Ehh. Belum habis lagi. Ni baru gambar gambar dalam dewan. Kitorang ada outdoor photoshoot tau lepas keluar dari dewan tu. Masing masing muka gembira sebab perut tengah kenyang. HAHA! Zoom in!

Dah lama tak main buaian macam neh!

Macam budak budak je masing masing!

Muka gembira jek masing masing.

I memang suka posing terkangkang macam tu. ehehe..tak sangaja sebenarnya! :P

Comel je muka masing masing! Lalalaa~~

Happy la, sebab perut tengah kenyang. :')

Praktis pre-wedding. Ekekeke!! :P

Comey!

Macam budak budak! Padahal dah boleh jadik mak budak dah! :P

Budak paling chumel di alam semesta! #Jangan marah! :')

Oke la. Dah cukup cukup la perasan. Terlebih sangat dah tu. Lepas snap snap gambar neh, kitorang terus naik rumah Fathen, bersiap siap untuk pulang ke pangkal jalan. Diorang semua balik Ampang, I pulak balik Melaka. Bila fikir fikir balik, macam sekejap sangat percutian 3 days 2 nights tu. Tak puas. Lepas ni entah bila pulak boleh jumpa dengan diorang semua. Rindu sangat sangat! Hope lepas ni boleh jumpa lagi even dah kahwin ke, dah beranak pinak ke. Itu bukan penghalang sesebuah persahabatan kan? Oke, thanks for reading this entry. Adios! (^;~)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™