Monday, June 4, 2012

Home » , , » Header baru, lagu baru, freshin' up sikit!

Header baru, lagu baru, freshin' up sikit!


Salam.

Dah sekian lama belog neh tak ber-update, I muncul kembali dengan idea idea baru. chewah! Macam kau neh retis retis jek nak cakap camtuh kan? HAHA! Oke, sekali lagi dalam sejarah penubuhan belog tak berapa nak gah neh, I tukar header, background dan lagu dalam blog. I pilih lagu rancak sikit. Baru la semangat sikit korang nak baca ye tak? #ehh, ada orang nak baca ke? kahkahkah!


Yezza! Itu dia header baru saya! Simple simple chumel! :P

p/s : Lepas ni jangan heran pulak sebab I akan selalu update! :))

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™