Thursday, June 28, 2012

Home » , , , , » Prep 1 : Kursus Pra Perkahwinan

Prep 1 : Kursus Pra Perkahwinan


Salam.

Mak aih! Neves nya nak story. Oke. Sebenarnya tadi I ada berbincang bincang sambil gaduh dengan dia. Kenapa gaduh? Huwaaa..sebab dia suka sangat main main. Suka sangat nak kenakan I. Bengang campur geram kot! 

Oke. Malu ah nak cite. Tapi cite jek la. Oke. Tadi I ada la cakap dengan dia pasal preparation yang I dah list kan untuk memudahkan urusan our Journey to be Halal. Biasa lah perempuan. Mesti la ada perasaan kelam kabut tuh. Ye la. Waktu semakin lama semakin dekat. Even though we still have another one year to go. Dia cakap, jangan kelam kabut. Rileks. Setel kan satu satu. Firstly, kena setelkan kursus pra perkahwinan dulu. Dia suruh I google pasal kursus tu dekat area Melaka jek. Sebab senang. Kan I kerja kat sini. So kalau nak pergi pun senang la. 

So I dah dapat dah. Kejap jek google. Siap ada jadual kursus sekali. Yuran seorang RM80 jek. Diorang buat hari Sabtu dan Ahad, 2 kali sebulan. 2 hari. Ada la tarikh tarikh nya. Dan lokasinya dengan Kompleks Al-Azim dan kursus ini di pantau oleh JAIM. 


Neves pulak rasa nya bila dah serious cite pasal ni. Tapi takpe. Nak buat benda baik memang agak susah. Tapi balasan nya ialah Jannah. ...to be continued!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

good luck akak.. dont worry be happy.. hehe :)

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

oit, plan nk nikah da ke..??? bgs!!!!

kata kila said... [Reply Here Bebeh!]

nnti jemput kila tal hihihih

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@kata kila

baekk..tp kila kawen tak jemput nurul pun ea??

Your Cute Wedding Props said... [Reply Here Bebeh!]

Chumel Blogg ;)
Visit us @ http://cuteweddingprops.blogspot.com/ for cute wedding props ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™