Thursday, June 7, 2012

Home » , , , , » TQ Sticker Design for Wedding

TQ Sticker Design for Wedding


Salam.


Design kali ni adalah untuk Wedding Ceremony one of my customer. Beliau nak guna two major color iaitu GREY and PINK. This is my first design for ai format sebab customer I nak ai format, bukan .png format macam design design yang selalu tu.

Hope beliau suka dan kalau korang perasan, header baru I tuh inspired from this design la. HEHE! Tapi ada la ubah ubah sikit. Congrates kepada pasangan bakal pengantin ini! 

And, sape sape yang nak guna perkhidmatan design untuk TQ tag ke, Wedding Banner ke, just leave your inquiries at nurul.purplechumel@gmail.com ya!

p/s : Akan datang. I akan promosi kan satu produk kesihatan yang sangat berkesan dan sangat berguna untuk kaum hawa di luar sana. Stay tuned! ^_~"

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™