Thursday, July 19, 2012

Home » , , , , , » Coklat untuk ketenangan

Coklat untuk ketenangan


Salam.

Lama kan I tak update. Busy sikit la korang. Kerja overnight shift pulak tuh. So kurang la sikit masa nak meng-update. Padahal banyak je benda nak di-update tuh. Delay punya delay pastu mula la lupa. 

Eh korang nak tau tak apa hadiah anniversary ke 4 I? Actually hari Selasa lepas dia dah balik sini dah. Tapi kan I kerja malam. So tak sempat nak update. Tahun lepas kan I dapat choc, bunga ngan teddy bear kan? Tahun ni I dapaaaattttt...... choc lagi! Tapi kali ni I dapat banyak gila choc. Memang nak bagi I gemuk ber-double-double la si Bobo ni kan.



Chocolate merata rata. Di sana sini.

I memang suka dan sangat berterima kasih sangat kepada Encik Bobo yang sudi membelikan choc untuk I. Tapi the thing is, siapa pulak nak menghabiskan kesemua chocolates itu? Tahun bila pulak I nak makan??

I : Awak, banyak nya choc! Siapa nak makan banyak banyak banyak nih?
Dia : Laa. Awak la yang kena makan.
I : Tapi banyak sangat kot.
Dia : Aihh. Awak kan migrain. Awak tau tak chocolate ni boleh menenangkan minda. Awak makan jela. Kalau rasa rasa nak marah saya ke, awak makan chocolate ni. Terus tak jadi marah.
I : Amboi. Perli nampak. Banyak nya..
Dia : Ala makan jela. Time tido pun boleh makan.

Gila. Ada ke nak suruh I makan time tido. Habis la gigi I kena makan ngan semut. Actually ada dua chocolate lagi. Tapi I dah makan dah. Tinggal ini jela balance nya. Tapi still penat nak makan. Sakit gigi kot makan benda manis ni banyak banyak. Memang la sweet. Memang la chocolate ni untuk ketenangan. Tenang sangat la I sakit gigi ni. Huwaaa!!!!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

tak hbis pos je kat kyra sis.. hbs cte..:)

Nurul Haidah said... [Reply Here Bebeh!]

da letak banner n folllow.please hit me back ok?thanks..:)

nur anis said... [Reply Here Bebeh!]

saya pun pernah dapat cekelat banyak-banyak..gigih nak habiskan..huhu

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@CINTA UNTUK KITA

hehe..meh dtg sini..
tak main pos2.. hehe.. :)

Ardini Humaira said... [Reply Here Bebeh!]

wow banyaknya! dni lak tempah homemade choc untuk kenangan.. ill blog it later. hehe.. suprisedkan hubby tadi.. suka betul dia :D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ardini Humaira

best kan?
tak sabar nak baca entry tu.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™