Monday, July 23, 2012

Home » , , , , , , » Diary Ramadhan blog Nurul Arief In Love

Diary Ramadhan blog Nurul Arief In Love


Salam.

Dah selesai pun hari ketiga kita berpuasa kan? Tak sedar, cepat sangat masa berlalu. Ada lebih kurang 27 hari untuk kita sambut Syawal pulak. Tapi I tak tahu la dapat balik ke tak untuk raya pertama tu. Macam tak dapat jek. Sedey ah! Takpe takpe. Emosi boleh dikawal lagik. Ngee..




# ehem! latest picture! :P

Sebenarnya baaaaaanyak benda yang I nak story. Tapi bila dah banyak sangat, tu yang sampai terlupa tu. Tapi no worries. Pasal pengalaman hidup, kisah suka duka, sedih gembira, touching, sentap I sepanjang Ramadhan ni semua I taip dalam blog yang lagi satu tu. Chewah, diary kononnya! Sebab blog tu more privacy. Blog ni public. Boleh taip apa je. Nak jual barang, promote link, promote business, pasal gossip artis, iklan, edit blog, tempahan, semua boleh masuk. Multi-tasking kan? Bhahahaa!!! Kalau korang nak baca kisah hidup I dengan pakwe kesayangan I tu, boleh pergi baca kat sini yek NURULARIEFINLOVE.

Oke la. Nak sambung main game. Chiao! ヾ(●⌒∇⌒●)ノ
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fieda

hehe..takde la sweet mane pun.. hehe.. :)

cik kumbang said... [Reply Here Bebeh!]

manisnyeee (so sweet hehe)
selamat berpuasa nurul :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™