Thursday, July 12, 2012

Home » , , , » Tempahan biskut untuk hari raya di buka sekarang! Order now!

Tempahan biskut untuk hari raya di buka sekarang! Order now!


Salam.

Lalala!! Minggu depan kita semua umat Islam dah mula berpuasa kan? Lepas habis puasa mesti la kita semua nak beraya pulak kan? Bila dah beraya tu confirm kita mesti nak menjamu tetamu tetamu semua dengan kuih raya kan? Tapi mesti raaaaaamai yang tak cukup masa nak mengadun menguli biskut or kuih raya punya la. Mana tak nya, siang hari berpuasa, bekerja, dah malam pulak mesti dah penat, mana nak prepare baju raya lagi, nak siap kan kelengkapan keluarga semua kan. Cewah! Pandai betul si Nurul ni membayangkan. Tapi memang betul. My mom sendiri pun banyak beli jek kuih dan biskut raya ni. So untuk meringankan beban dan tugas korang untuk prepare biskut biskut raya ni, apa kata korang tempah je dekat I? I ada la tolong tolong member jual kuih raya ni. Biskut dia memang mabeles! Sedap wooo!!!!

KR 1 - Almond Chip Cookies (RM 28) 

KR 2 - Blackcurrant Snap (RM28)

KR 3 - Instant Cereal Cookies (RM 28)

KR 4 - Snowy Milky Cookies (RM 29)

KR 5 - Coconut Almond (RM 28)

Kalau suruh I suggest, memang la I akan suggest semua. Sebab semuanya sedap sedap belaka! Memang sangat berbaloi baloi. Harga pun tak la mahal sangat kan. FYI, semua harga di atas untuk 50 pcs ye. Kalau nak order, boleh la PM I dekat Facebook oke. Cepat la order sekarang! Rugi tau tak order. Sedap ni! ;)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah Md Nor said... [Reply Here Bebeh!]

sedapnya kalau dapat makan ni kan..terasa cam nak raya dah ni..puasa pun belum..hihi

Ardini Humaira said... [Reply Here Bebeh!]

nyummi cekut laye :D pat2 tempah.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™