Thursday, October 11, 2012

Home » , , , » Next design done! | A Part Of My Life

Next design done! | A Part Of My Life

Salam.

Dah lama kan I tak update? Ada yang rindu tak? HEHE! Oke, actually hari ni I free sebab offday. Minggu lepas lepas tu banyak betul aktiviti yang nak dibuat. So hari ni I sempat siapkan 1 blog. Kesian akak ni tunggu lama untuk I siapkan. Ni pun masih ada 3 lagi blog yang pending. Sorry korang. Hope korang faham kerja I yang paling busy ni. HEHE! Oke, here wo go!

Blog : A Part Of My Life
Url : http://nornasirnopal.blogspot.com/
Theme Required : Abstacts, Flowers, Simple
Color Required : Lite Purple


Siap satu blog, tapi ada lagi blog yang menunggu. HEHE! Thanks for having business with me. If korang yang lain pun ada hajat nak edit blog, tapi malas or tak tahu nak edit bagi comey, korang boleh hire me. Special discount I boleh bagi untuk repeated customer. Just drop your kind email at nurul.purplechumel@gmail.com untuk sebarang pertanyaan dan harga oke! 

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

Nanie said... [Reply Here Bebeh!]

salam sis, berminat utk jadi sponsor GA tak ? click sini > http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/10/pencarian-sponsor-giveaway.html terima kasih :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™