Monday, November 5, 2012

Home » , , , , , » Next design done! | Header Selipar Buruk Junior

Next design done! | Header Selipar Buruk Junior

Salam.

Memang payah benar nak meng-update blog sekarang ni. Busy? Hurmm. Yaa. I memang sangat busy lately ni. Blog untuk di-edit makin bertimbun timbun. Nak reject booking macam tak sampai hati kan sebab itu kan rezeki. Macam tak bersyukur la pulak. Tak menang tangan. Sorry banyak banyak kepada customer yang dah lama menunggu. Ada yang nak dekat 2 minggu tunggu design siap. Sorry banyak banyak banyak tau korang!!

Oke, this one is my latest design and this is for my repeated customer I untuk blog beliau yang baru. Hope beliau suka design ni. Here we go!


Blog : Selipar Buruk Junior
Url : http://kucinggatal88.blogspot.com/
Description : Sebuah blog picisan seorang kekasih kepada Encik Suami
Theme : Simple, Vintage 
Color required : Light blue, not sea blue or turquoise.

Enjoy!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™