Thursday, November 15, 2012

Home » , , , , » Noryn Aziz | Adore her so much!

Noryn Aziz | Adore her so much!

Salam.

Lama tak update pasal hal hal personal. Tiba tiba hari ni ter-rajin pulak nak update. Selalunya update pasal blog blog yang I dah siap update, or pasal benda benda business ni je. HEHE! Nowadays I memang sangat busy. Mana dengan kerja, mana nak update blog, mana nak mencarik design. Fuhh, letih. Nasib baik la I ni single lagi. Belum kahwin. Kalau dah kahwin, memang susah la nak divide time dengan kerja and family.
Adoii. Apa la yang I menceceh ni kan. Oke, actually I nak share sikit pasal seorang artis ni. I sebenarnya bukan la peminat dia pada asalnya. Tapi sejak beliau checked in dekat hotel yang I kerja ni semalam, I tiba tiba macam ter-minat pulak dekat dia.

Actually I tak kenal pun dia masa dia buat reservation thru the phone the day before arrival tu. I kan kerja afternoon shift this week. So malam tu beliau ada call untuk buat reservation. I buatkan macam biasa la. I took all the particular needed but the reservation was done under name of Mr. Raja Kamarul Bahrin Shah. At first memang I didn't realize anything. Until they came to checked in to our hotel yesterday. 

I greet them as usual as we greet other guests. Masa tu lobby memang penuh dengan guests from Olympia Group which is a group from Australia. Noryn Aziz ni memang baik. Beliau datang and look at me. Maybe she saw my name tag and said, "Haaaa.. Nurul!".. Then I macam pelik sikit la kan. Bila dengar suara dia, and tengok dia macam familiar je dengan I, baru I teringat and I said, "Ohh, booking under Mr. Raja Kamarul Bahrin yea?". Then she just said yes. I ask for the IC and credit card for registration. Beliau senyum je then said, "..Yang tu kena tunggu dia.." Then I just suruh dia take a seat and wait for her husband.

5 minit lepas tu, husband dia sampai. I minta IC and credit card, lepas tu register macam biasa. Suddenly tour guide yang mengetuai Olympia Group tu tegur husband dia. "Eh, Raja Kamarul Bahrin! U remember me? I'm Suzy laa.. " Then tour guide tu pun bersembang sembang dengan husband beliau. Siap kenalkan dekat one of the tour leader. "Introduce to you, this is Raja Kamarul Bahrin. One of the famous architect in Malaysia.." Wah, dalam hati I. Patut la aku macam pernah tengok je muka dia. Muka wife dia ni pun macam familiar jek. 

I pun escort them to the room. They all memang sangat baik. Humble je. Tak rugi layan baik bila orang baik dengan kita kan? Supposedly they stay for one night only. But suddenly I heard from Ivy yang they all nak extend stay. Wah, I lagi happy. I lagi suka kalau guest yang baik, friendly macam ni stay lama lama dekat our hotel. Lepas escort tu, I terus google. Baru la I tau yang aku escort tu Noryn Aziz, wife to Raja Kamarul Bahrin Shah. Cis, macam mana la I boleh tak kenal. HAHA!

Tadi I tweet beliau dekat tweeter. Tak sangka beliau reply. Nasib baik I takde facebook beliau. Happy pulak make friend dengan beliau. Even pada asalnya I tak cam langsung beliau. Tapi dalam hati I memang adore her. Cantik sangat!

Comel kan?








Sweet kan? Humble. Artis macam ni la yang bagus. Tak bangga diri even dia popular. Cuma I ni je yang tak amek tau sangat pasal dunia hiburan ni. Sebab tu I tak aware sangat pasal beliau. Hihihi.. 

Anugerah Cinta by Noryn Aziz ft. Christian Bautista.

Oke la. Nak sambung edit blog. Layan video klip Noryn Aziz ni dulu oke! Lagu ni best jugak tau! Layan... :)

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Si GadisSemasa said... [Reply Here Bebeh!]

lawanye dia . very humble pulak tu . bestnye kalau dapat jumpa dia :D

Anne Nurain said... [Reply Here Bebeh!]

best kan kalau dah jumpa artis tu face to face. dari situ la kita boleh tau artis tu sombong ke tak.. hehe..
dr x minat pun boleh jadi minat.. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anne Nurain

betul tu..
mula2 mmg x cam dia..
at last baru dpt cam.. :)

Pupel Liyana2 said... [Reply Here Bebeh!]

dah pernah jumpe dia.. dia sangat cantik dan humble. peluk siap cium pipi.. senyum meleret :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™