✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, December 28, 2012

Next design done! | Premium Beautiful Azureen Azhan

Salam.

Hi! Dah lama I tak update kan? Ada ke yang rindu? Or, bila I tak update ada yang tak singgah blog pusaka I ni? Oke fine! Traffic pun dah jatuh merundum. Tergolek habes dah. HUHU. Never mind la. But thanks for those who still keep coming my blog even dah bersawang habes dah ni. Lepas ni I update banyak banyak banyak oke!! 

Anyway, ini blog yang paling latest I dah edit. Sorry untuk semua customers yang menunggu lebih sebulan gara gara mother board lappy yang dulu dah spoiled. Sedih woo! Tapi takpe la, I dah ada baby lappy yang baru. Comel jek. Lebih sesuai untuk I yang sentiasa mengupdate tak kira masa ni. 


Blog : Azureen Azhan
Description : Green Leaders Academy Malaysia - Business & Product Consultant
Theme : Simple, tidy.
Color Required : Pink, Purple

Oke, kalau berminat nak join business PB, just visit this blog. Check it out!
Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Monday, December 10, 2012

Selamat Pengantin Baru Manishah & Muhsin

Salam.

Hai korang! Lama kan I tak update blog? Mana tak nya, busy memanjang. Blog pun tak boleh nak update sangat sebab lappy ni rosak aritu. Tensen. Banyak blog yang pending. Sedih jugak la kan. Sebab customers dah bayar. So nak tak nak kena la accept. Alhamdulillah, tu semua rezeki Allah.

Semalam I attend one of my best friend's wedding. Alhamdulillah, semua nya dah selamat. Dan hadiah terbaik sekali untuk diri I ialah, demam pada hari ni. Maybe sebab I tak cukup tidur and drove for the whole day. Highway macam biasa la kan. Traffic jammed, pastu hujan pulak tu. Redah jela. Tapi I happy sangat sebab dapat jumpa kawan kawan lama. Ada yang dah kahwin, yang dah ada anak, happy sangat jumpa diorang! Oke, jom layan gambar.


Happily bride and groom! <3

Peneman sepanjang perjalanan. Thanks Cida!

Nice shoot. Thanks Bobo!

Newly hubby and wifey.. :))

Kami!

Wish both of you will happily married ever after!

Gambar atas pelamin. :P

Proses mengambil berkat pengantin. Hehe.. :)

Doakan lepas ni turn I pulak yek!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™