Monday, December 10, 2012

Home » , , , » Selamat Pengantin Baru Manishah & Muhsin

Selamat Pengantin Baru Manishah & Muhsin

Salam.

Hai korang! Lama kan I tak update blog? Mana tak nya, busy memanjang. Blog pun tak boleh nak update sangat sebab lappy ni rosak aritu. Tensen. Banyak blog yang pending. Sedih jugak la kan. Sebab customers dah bayar. So nak tak nak kena la accept. Alhamdulillah, tu semua rezeki Allah.

Semalam I attend one of my best friend's wedding. Alhamdulillah, semua nya dah selamat. Dan hadiah terbaik sekali untuk diri I ialah, demam pada hari ni. Maybe sebab I tak cukup tidur and drove for the whole day. Highway macam biasa la kan. Traffic jammed, pastu hujan pulak tu. Redah jela. Tapi I happy sangat sebab dapat jumpa kawan kawan lama. Ada yang dah kahwin, yang dah ada anak, happy sangat jumpa diorang! Oke, jom layan gambar.


Happily bride and groom! <3

Peneman sepanjang perjalanan. Thanks Cida!

Nice shoot. Thanks Bobo!

Newly hubby and wifey.. :))

Kami!

Wish both of you will happily married ever after!

Gambar atas pelamin. :P

Proses mengambil berkat pengantin. Hehe.. :)

Doakan lepas ni turn I pulak yek!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™