✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, November 15, 2012

Next design done! | Homestay Kuala Lumpur Sentul

Salam.

Oke, my next design came from my repeated customer, Mr. Fairuz Ramli.
Here we go!


Blog : Homestay Kuala Lumpur Sentul
Description : Homestay Kuala Lumpur KL di Sentul. Di tengah Pusat Kuala Lumpur. Sewaan Homestay Apartment Mawar berdekatan LRT Sentul Timur 1 minit berjalan kaki. Dekat PWTC, Jalan TAR, Sogo, Menara TH Perdana, Maju Junction, Hospital Kuala Lumpur, Chow Kit, Titiwangsa, Istana Budaya, Hospital Tawakal, Hospital Pakar Pusrawi, Institut Jantung Negara IJN
Theme : Business, Simple
Color Required : Blue

Siapa siapa berminat untuk menyewa homestay ini, nanti kan pembukaannya pada awal tahun 2013. See ya! :')

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Noryn Aziz | Adore her so much!

Salam.

Lama tak update pasal hal hal personal. Tiba tiba hari ni ter-rajin pulak nak update. Selalunya update pasal blog blog yang I dah siap update, or pasal benda benda business ni je. HEHE! Nowadays I memang sangat busy. Mana dengan kerja, mana nak update blog, mana nak mencarik design. Fuhh, letih. Nasib baik la I ni single lagi. Belum kahwin. Kalau dah kahwin, memang susah la nak divide time dengan kerja and family.
Adoii. Apa la yang I menceceh ni kan. Oke, actually I nak share sikit pasal seorang artis ni. I sebenarnya bukan la peminat dia pada asalnya. Tapi sejak beliau checked in dekat hotel yang I kerja ni semalam, I tiba tiba macam ter-minat pulak dekat dia.

Actually I tak kenal pun dia masa dia buat reservation thru the phone the day before arrival tu. I kan kerja afternoon shift this week. So malam tu beliau ada call untuk buat reservation. I buatkan macam biasa la. I took all the particular needed but the reservation was done under name of Mr. Raja Kamarul Bahrin Shah. At first memang I didn't realize anything. Until they came to checked in to our hotel yesterday. 

I greet them as usual as we greet other guests. Masa tu lobby memang penuh dengan guests from Olympia Group which is a group from Australia. Noryn Aziz ni memang baik. Beliau datang and look at me. Maybe she saw my name tag and said, "Haaaa.. Nurul!".. Then I macam pelik sikit la kan. Bila dengar suara dia, and tengok dia macam familiar je dengan I, baru I teringat and I said, "Ohh, booking under Mr. Raja Kamarul Bahrin yea?". Then she just said yes. I ask for the IC and credit card for registration. Beliau senyum je then said, "..Yang tu kena tunggu dia.." Then I just suruh dia take a seat and wait for her husband.

5 minit lepas tu, husband dia sampai. I minta IC and credit card, lepas tu register macam biasa. Suddenly tour guide yang mengetuai Olympia Group tu tegur husband dia. "Eh, Raja Kamarul Bahrin! U remember me? I'm Suzy laa.. " Then tour guide tu pun bersembang sembang dengan husband beliau. Siap kenalkan dekat one of the tour leader. "Introduce to you, this is Raja Kamarul Bahrin. One of the famous architect in Malaysia.." Wah, dalam hati I. Patut la aku macam pernah tengok je muka dia. Muka wife dia ni pun macam familiar jek. 

I pun escort them to the room. They all memang sangat baik. Humble je. Tak rugi layan baik bila orang baik dengan kita kan? Supposedly they stay for one night only. But suddenly I heard from Ivy yang they all nak extend stay. Wah, I lagi happy. I lagi suka kalau guest yang baik, friendly macam ni stay lama lama dekat our hotel. Lepas escort tu, I terus google. Baru la I tau yang aku escort tu Noryn Aziz, wife to Raja Kamarul Bahrin Shah. Cis, macam mana la I boleh tak kenal. HAHA!

Tadi I tweet beliau dekat tweeter. Tak sangka beliau reply. Nasib baik I takde facebook beliau. Happy pulak make friend dengan beliau. Even pada asalnya I tak cam langsung beliau. Tapi dalam hati I memang adore her. Cantik sangat!

Comel kan?








Sweet kan? Humble. Artis macam ni la yang bagus. Tak bangga diri even dia popular. Cuma I ni je yang tak amek tau sangat pasal dunia hiburan ni. Sebab tu I tak aware sangat pasal beliau. Hihihi.. 

Anugerah Cinta by Noryn Aziz ft. Christian Bautista.

Oke la. Nak sambung edit blog. Layan video klip Noryn Aziz ni dulu oke! Lagu ni best jugak tau! Layan... :)

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Tuesday, November 13, 2012

Next design done! | Fizazim Si Cantek Mula Berkarya

Salam.

Hulala. Lama tak I tak update? Nampak sangat memang komitmen I pada blog semakin menipis oleh sebab kekangan waktu. Tapi amanah wajib I tunaikan sebab tanggungjawab kan? Oke, next design ni datang dari blogger newbies jugak. Tapi banyak jugak la entry yang beliau dah hasilkan. Rajin jugak beliau update. :)

Full Templates

Banner

Blog : Fizazim
Description : Si Cantek Mula Berkarya
Theme : Cute, Simple, Kawaii
Color Required : Pink fusion with Green

Enjoy!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Wednesday, November 7, 2012

D'J Club Friendship Forever

Salam.


Susah kan nak jumpa kawan yang betul betul back up each other and sanggup berkorban untuk kepentingan kawan baik dia sendiri? Alhamdulillah, I hope mereka adalah kawan yang akan menjadi "sahabat" kepada I bukan hanya untuk sementara, tapi untuk selama-lamanya. :')

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Monday, November 5, 2012

Next design done! | Blog Cik Mimi Oh Lala!

Salam.
Second blog for today is...
banner!

Blog : Cik Mimi Oh Lala
Url : http://stella0873.blogspot.com/
Description : Learn from yesterday, Live for today and Hope for tomorrow.
Theme : Simple, neat, tidy
Color Required : Green
Blog ni blog newbies. So jemput la datang melawat sambil berkenalan dengan si comel yang bernama Stella ni. Hope you enjoy it! 
Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Next design done! | Header Selipar Buruk Junior

Salam.

Memang payah benar nak meng-update blog sekarang ni. Busy? Hurmm. Yaa. I memang sangat busy lately ni. Blog untuk di-edit makin bertimbun timbun. Nak reject booking macam tak sampai hati kan sebab itu kan rezeki. Macam tak bersyukur la pulak. Tak menang tangan. Sorry banyak banyak kepada customer yang dah lama menunggu. Ada yang nak dekat 2 minggu tunggu design siap. Sorry banyak banyak banyak tau korang!!

Oke, this one is my latest design and this is for my repeated customer I untuk blog beliau yang baru. Hope beliau suka design ni. Here we go!


Blog : Selipar Buruk Junior
Url : http://kucinggatal88.blogspot.com/
Description : Sebuah blog picisan seorang kekasih kepada Encik Suami
Theme : Simple, Vintage 
Color required : Light blue, not sea blue or turquoise.

Enjoy!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™