Monday, March 25, 2013

Home » , , , , » Me on Wordpress!

Me on Wordpress!

Salam.

Suddenly I think, I have to change. Memang payah untuk kita berubah. Tapi life must go on kan? Setiap yang berlaku pasti ada hikmah nya. And now I am currently using another blog to share about my personal life. Bukan I cakap I dah tak sayang blog ni. No! I never said that. But, since dah macam macam berlaku dalam hidup I nowadays, so I decided to open another blog which is based on Wordpress. 

Dapat la I rase macam mana bertapak dengan Wordpress pulak kan. Tambah pengalaman la katanya. HIHI! So, sila jangan rindu ye. Probably, I will more update my own life over there. And this blog are more to information and tutorials. No worries. I takkan tinggalkan blog kesayangan I ni begitu sahaja. So, presenting for all of you, my new online diary!



Hope semua blogger boleh terima kehadiran blog I ni dalam dunia blogging. Anyway, check it out! http://nurulchumel.wordpress.com/

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Rara Nasiha said... [Reply Here Bebeh!]

Alamak, pindah pulak ke? Kita terjah jap :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rara Nasiha

Tak pindah.
Cuma tambah jew. Hehe!
Thanks for visiting! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™