Sunday, April 28, 2013

Home » , , , , , , , , , , » Fujita Lactose-S

Fujita Lactose-S

Salam.
 
Oke. Hari ni I nak story lagi satu produk hebat Elken. Fujita Lactose-S. Ni produk favorite I yang kedua. Minum ni, memang lega sangat perut. Siapa yang ada masalah pembuangan sisa kumbahan dalam badan tu, sangat sangat lah digalakkan untuk minum Lactose-S ni. Rasa dia memang sangat yummy! Macam jus tapi dalam bentuk serbuk pastu kita kena bancuh dengan air je. Tapi jangan bancuh dengan air panas, sebab dalam Lactose-S ni ada bakteria baik. Bancuh je dengan air sejuk, sangat berkesan!
 
Mari kita tengok, apa faedah yang kita dapat dengan minuman Lactose-S yang sangat yummy ni!
  • Semulajadi.
  • Membantu menyingkirkan toksin terkumpul serta najis terlonggok (najis degil) seterusnya menghalang penyerapan toksin ke dalam badan.
  • Setiap paket mengandungi 1 billion bakteria bifidus, sejenis probiotik yang menghasilkan asid laktik yang menurunkan pH kolon serta menyekat pembiakan bakteria berbahaya.
  • Meningkatkan bakteria berfaedah serta menjaga kesihatan kolon.
  • Membantu mengurangkan kejadian sembelit.
  • Menggalakan pembebasan gas melalui penapaian laktosa semulajadi yang membantu mengembangkan dinding usus serta menggalakkan penyingkiran sisa toksik.
Info Fujita Lactose-S
Pengambilan
 
Dewasa : 
Berat badan lebih 60kg. 
- 1 paket setiap hari, berterusan selama 6 hari. Kemudian, 1 paket setiap minggu. 
Berat badan kurang 60kg. 
-1 paket setiap hari, berterusan selama 3 hari. Kemudian, 1 paket setiap minggu 
Elakkan daripada mengambil makanan pepejal sekurang-kurangnya 4 jam sebelum dan selepas pengambilan. 
 
Kanak-kanak : ½ paket selepas makan. 


 
Self Testimonial
 
Before.. and After!
Just think of it! ;P
 
Gotcha! Berminat? Let's contact me for any further information!
 
Email : nurul.purplechumel@gmail.com
Whatsapp / Viber / WeChat / Text SMS / Direct Call : 014-665 0818
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Azizah Ahmat said... [Reply Here Bebeh!]

menyusu bayi boleh ambil produk ni ke??

chiy cheyah said... [Reply Here Bebeh!]

slm..nk tya..kalau nk try mkn spirulina kne mkn lastose ni jugak ker

Idah Yusoff said... [Reply Here Bebeh!]

assalamualaikum nak tanya boleh digunakan ketika awal kehamilan ke?

Idah Yusoff said... [Reply Here Bebeh!]

bolehkah digunakan diawal kehamilan.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Idah Yusoff

Waalaikumsalam. Utk early pregnancy tak boleh minum sis.. sbb dia cuci usus dan bhgn perut..

Hasnisah Hassan said... [Reply Here Bebeh!]

Salam sis utk perut kembung and tegang bole pulih tak dgn minum ni.

Hasnisah Hassan said... [Reply Here Bebeh!]

Salam sis utk perut tegang dan kembung bole tak pulih.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™