Thursday, April 25, 2013

Home » , , , , , » Next design done! | 3 blogs sekali gus. Boleh? ngee.. (^__^)Y

Next design done! | 3 blogs sekali gus. Boleh? ngee.. (^__^)Y

Salam.

http://cyrus-amiera.blogspot.com/

Actually akak ni repeated customer I. Dah dua kali dia guna service edit blog yang tak berapa nak efisyen ni. Dah la design biasa biasa jek, tapi service bukan main lembab mak aih. Sorry ye kakak. Mahap kan saya. Hopefully akak berpuas hati dengan design kali ni.


Ain ni new customer I. Dia requested dah lama. Pun lambat siap jugak. Apa la nak jadi dengan nurul ni kan? Ishk3! Warna tema dia pink. Sebab I suka pink, so senang la I nak combine kan citarasa I ni kan. Hihi. Sorry ye Ain, sebab lambat siap. Actually, Ain ni anak didik kakak yang atas tu. Hiks! Sorry lagi sekali Kak Miera!


Lagi satu repeated customer I merangkap kawan baik since sekolah lagi. Hanan ni dah nak kahwin tau. So untuk tidak menghampakan beliau, I buat design yang dia nak secepat mungkin. Nak colorful dan cheerful macam dia jugak. Manis orangnya dan kelakar. Best tau kawan dengan dia. Cepat la datang blog dia, pastu terus follow tau! (Amboih, nurul promote nampak! Hiks!)

Oke, done. Habis tiga blog I update secara pukal. Next design belum siap lagi. Nanti I free, I update lagi hokey? Quick quick! Nak pegi kerja dulu nih. Challow! :')

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Suhaida said... [Reply Here Bebeh!]

Cantik..akk dah lama xmengedit blog..xsempat..2 tahun dah guna langsir yg sama..huhu..kalau edit akk pnya kena byr berapa?;)

Blh email akk..norsuhaidahusin@hotmail.com

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Suhaida

nnt sy emailkan yea?? thanks kak.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™