Tuesday, June 11, 2013

Home » , , , , , , , , , , , , , » Elysyle Eternal Beauty (EB) Machine

Elysyle Eternal Beauty (EB) Machine

Salam.

 
Hai! Ada ke yang rindu? Perghh. Jangan perasan sangat la Nurul. HAHA! Sorry korang, I memang sangat busy sekarang. Macam macam kerja nak buat. Dengan komitmen sebagai Hotelier, lepas tu tengah gigih berusaha keras untuk menghadapi "event separa besar" pada bulan September ni dan InsyaAllah "event besar" tahun hadapan. Amin. Doakan kejayaan I ye korang untuk menghadapi "event-event" tersebut. Pressure tu memang la sudah pasti. Sebab tekanan memang akan datang dalam hidup tak kisah la sama ada dalam kita sedar atau pun tidak. Bila dah busy busy ni, kadang kadang terabai jugak penampilan diri ni. Rasa macam serabai je. Tapi nak tak nak, kena nampak cantik kan? Maklum lah, dekat hotel I jumpa guest, dekat luar pulak macam macam client yang I jumpa. HIHI. Bajet bisnes bisnes wumen naw! :P
 
Oke, now! I nak story lagi satu produk hebat Elken yang pastinya sangat wow! Kenapa I kata produk ni hebat? Oke jom I story. Produk kali ni diberi nama Elken Elysyle Eternal Beauty. Produk ini sangat berkesan untuk korang yang sangat "malas" untuk menjaga kecantikan wajah. Macam I ni la! Kalau nak pergi spa or facial setiap bulan tu memang sangat bercinta. Dah la takde masa nak pergi tempat tempat tu, lepas tu mahal pulak kos nya kan?
 
Oke, jom tengok apa kelebihan produk ni. Memang harga nya agak mahal. Tapi apa la salah nya bayar mahal sekali dari bayar mahal untuk berkali kali?? Lepas tu, kita boleh guna hari hari. Sehari cuma 10 minit. Takkan tak sempat jugak kan? Benda ni comel je, boleh letak dalam handbag. Kalau tak sempat nak buat kat rumah, buat la kat mana mana. I ni pun selalu je buat dekat depan kaunter reception tu kalau ada masa free. Tanya la budak budak hotel. Semua tau I ada produk cute ni. Nak pinjam? Hoho. Sorry. HAHA! 
 
Now, tak guna bebel banyak banyak kan? Jom tengok testimonial customer yang dah pernah guna produk hebat Elken Elysyle Eternal Beauty (EB) ni. Percaya atau tidak, itu la yang korang nampak oke!
 
Watch this video now!!
 
Oke, cuba korang bayangkan ye. Let say korang spent RM100 setiap hujung minggu just for a special spa or facial treatments. RM100 x 4 weeks x 12 months = RM 4,800 per year tau tak?? MAHAL tak??
 
Tapi dengan produk yang kita boleh guna hari hari, di mana saja, korang cuma bayar kurang dari RM 2,500 sekali sahaja!! Dapat produk penjagaan wajah secara PERCUMA lagi pulak tu! Boleh pakai untuk diri sendiri dengan family members sekali. Kalau nak buka kedai facial sendiri pun dah boleh. Part time income tuh! Nak guna masa tengah tengok TV, tengah surf internet, tengah main game, tengah ber lalalala kat rumah tu, semua takde masalah. Senang kan??
 
Mungkin korang nampak figure RM 2,500 tu macam besar kan? Mesti dalam hati korang cakap macam ni, "Haishh! Mana la aku ada duit banyak camtu nak beli produk tu? Nak muka cantik, tapi mana ada duit nak bayar banyak banyak.." Kan kan kan??
 
Jangan risau, produk ni memang takkan pernah membebankan. Selagi kita nak, selagi tu Elken cuba tolong. Berikut adalah senarai mode of payment yang SUPER EASY untuk memudahkan korang memiliki produk hebat yang SUPER POWER ni. I sendiri tak mampu nak beli cash. Banyak lagi benda lain yang kita boleh buat dengan cash tu kan? Tapi sebab kejelitaan dan kecantikan tu penting. Lagi lagi untuk kaum HAWA macam i olls ni kan.. HIHI!
  • CASH - Online payment transfer / Cash Deposit / Cash Direct
  • Credit Card - Need to meet up. Have to swipe to the nearest Elken's Stokist.
  • Installment Payment - Bank Loan / AEON Credit. Need to meet up. 

Nak jugak meng-expose diri sendiri. Alahai, bajet comel lah konon. Hikhikhik!

Berminat? Set the date and time now. Pastu kita contact contact, calling calling. We meet for the appointment. Nanti I story dengan lebih detail regarding this SUPER POWER product. Nak try buat facial secara PERCUMA?? Boleh sangat! Kita meet up lepas tu I tolong korang buat facial. Korang boleh rasa sendiri perbezaan ketara wajah korang sebelum dan selepas buat facial dengan produk ni. Confirm tak menghampakan. Itu sudah pasti. 

Ask me now for more info! 
Email : nurul.purplechumel@gmail.com
Whatsapp / Viber / WeChat / Text SMS / Direct Call : 014 - 665 0818

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Juana Zee said... [Reply Here Bebeh!]

Hai ... Sy nk let go sy punya internal beauty elken ni. Baru pakai 3x then get pregnant. Pas tu tak pakai2 dah. Condition 9/10. Daripada dok simpan nak jual murah2. Beli RM2,200 masa tu. Sapa berminat sila whatsapp 012.432.42.15.. Nak let go kurang dr RM1,800. Negotiate!!!

Juana Zee said... [Reply Here Bebeh!]

Assalamualaikum.. Saya nak let go eternal beauty elken ni. Dah pakai 3x je and then got pregnant and stopped x guna sampai now. Rasa macam tak ada masa nak pakai ...condition 9/10 . nak let go murah2.. Harga beli rm2400. Sesiapa berminat boleh whatsapp 012.432.4215

Maggie Kuan said... [Reply Here Bebeh!]

Hi I would like to let go my Eternal Beauty. Bought at RM1800. Conditions as good as new. Let go RM860 and slightly negotiable. Please message at 0193186143. Thank you.

syud syuhada said... [Reply Here Bebeh!]

I pun nak let go my Eternal Beauty . Sapa berminat boleh msg or whatsap 0123388617 okay

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

Hye, saya ingin tahu. Eternal Beauty ni boleh di gunakan tanpa set penjagaan yang lain atau perlu di guna bersama dengan set elken yang lain semasa proses massage.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Wan Nurizzati

Kalau nak beli second hand eternal beauty, boleh whatsapp 019-686 5048

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™