Sunday, July 14, 2013

Home » , , , , , , , , , , , » El Marino Blanc | Revolusi kecantikan berasaskan Minuman Kolagen

El Marino Blanc | Revolusi kecantikan berasaskan Minuman Kolagen

Salam.
 
El Marino Blanc by Elken
Hai semua! Lama kan I tak update? Tak habis habis alasan busy lettew kan? Kahkahkah! Dah tau, takpe. :) Oke, hari ni I nak story mori sikit pasal lagi satu produk hebat Elken yang juga menjadi febret produk I. Kenapa boleh jadi febret produk pulak? Ofkos sebab rasanya yang SUPER YUMMY dan khasiat disebalik pengambilan produk yang SUPER EFFECTIVE ni!
Apa itu EL MARINO BLANC?

El Marino Blanc ialah suplemen kulit dalaman canggih (nutrikosmetik) menawarkan fungsi sedemikian - selain menambah semula kolagen dan elastin yang hilang dalam kulit, ia turut menyekat aktiviti enzim yang meguraikan struktur kolagen dan elastin dalam kulit, di samping meningkatkan sintesis kolagen dan elastin daripada degradasinya.
5 Aksi Sasaran
Setiap satu daripada 5 aksi terbuktinya menyasar secara khusus pada sumber masalah kulit dari dalam.
1) Melindungi sel kulit daripada sinaran UV
El Marino Blanc melengkapkan sel dengan pelindung UV dengan mengurangkan keradangan kulit aruhan-UVB sebanyak 35%, lantas melindungi sel kulit daripada sinaran yang merosakkan.
2) Menghalang tirosinase daripada menghasilkan melanin yang menggelapkan kulit
Tirosinase memangkinkan penghasilan melanin daripada tirosin melalui pengoksidaan, seperti senario penggelapan kentang yang dikupas atau dihiris yang terdedah kepada udara. El Marino Blanc menyekat aktiviti tirosinase dan melawan spesis oksigen reaktif (ROS) yang menyebabkan pembentukan melanin kulit. Keadaan ini membantu untuk menyahpigmen dan menggalakkan kulit lebih cerah dari dalam.
3) Merencatkan aktiviti yang menguraikan kolagen & elastin kulit
El Marino Blanc merupakan penyekat kuat enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin kulit, lantas menghasilkan kulit yang lebih gebu, elastik dan muda.
4) Mempercepat penghasilan kolagen & elastin yang baru
Dengan menggiatkan semula sintesis kolagen di samping meneutralkan radikal bebas dalam sel kulit, El Marino Blanc berfungsi untuk memperbaik hidrasi dan kelicinan kulit sementara mencerahkan kulit dan tompok gelap.
5) Menggantikan kehilangan kolagen & elastin
El Marino Blanc meningkatkan penghasilan serat kolagen dan elastin yang baharu dalam kulit, lantas mengembalikan ketegangan dan keanjalan dermis kulit sementara menghasilkan kesan pelembap yang unggul.

Kolagen & Elastin merupakan bahan utama di lapisan dermis yang memberikan kesan tegang, padat & lembap kepada kulit. Sebanyak 70% daripada tisu kulit terbentuk daripada kolagen.

Keputusan Terbukti!
100% mengalami pengurangan garisan halus dan kedutan
85% mengalami pembaikan dalam kelicinan kulit
78% mengalami peningkatan kepada kelembapan kulit
69% melihat tompok gelap dan warna kulit menjadi semakin cerah

Cara Pengambilan El Marino Blanc

Minggu pertama: 
Campurkan 2 sachets El Marino dalam 75ml air (suhu biasa), 
minum awal pagi sebelum sarapan pagi & 2 sachets sebelum tidur.

Minggu kedua: 
1 sachet awal pagi sebelum sarapan pagi &1 sachet sebelum tidur.









Don't worry tau korang! Produk ini 100% HALAL dan telah disahkan oleh JAKIM. So, jangan ragu ragu tau. Korang pasti akan mengagumi hasilnya. 


Jom kita lihat testimonial dari pengguna setia El Marino Blanc. I dah kata, korang takkan menyesal sebab produk ini very worth it dan terbukti berkesan!















Still tak percaya?? Oke, mari I tunjuk perbezaan pada wajah I pulak ye. Siapa yang tak percaya jugak, memang kena jumpa face to face dengan I la jawapan nya. Hihi. :P

You will see all the differences with El Marino Blanc! 

Ask me now for more info!
Email : nurul.purplechumel@gmail.com
Whatsapp / Viber / WeChat / Text SMS / Call : +6014-665 0818
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

27 Chumel(s) comment γƒ…:

little sunshine said... [Reply Here Bebeh!]

kalau minum ni, ermmm dapat pudarkan parut jerawat ngn bintik2 x?? kt muka ni byk sgt parut jerawat plus kdg2 jerawat still naik gk...hmmm...or ade better solution dari minum ni x?? thank you

HayatiJplee said... [Reply Here Bebeh!]

Auntie sy minum elmarino ni jugak. Dia dh cnsume elken lama dh n hasilnya memang memuaskan! :)
Hihi. Dah follow sini, jgn lpe singgah blog kte taw. Aceyy ;p

Ibu Ilyanie(s) said... [Reply Here Bebeh!]

as salam elkenian... El Marino Blanc sgt2 luar biasa!!!! folo me too, TQ!

p/s: permission to share the testimonials ye...

NUNA said... [Reply Here Bebeh!]

salam..nak tya.klu just minum mcm tuh aja..boleh ke? after minum tuh baru minum air??....kalau minggu pertama..just amik 1pagi n 1malam??lambat ke kesan?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@little sunshine

mmg bagus utk kecantikan luaran dan dalaman. Mmg dia akan merawat dr dalam. Mmg sgt berkesan.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NUNA

Produk ni serbuk. So,so dia mmg kena bancuh ngan air baru minum. Minum 1 pg 1 mlm pun oke. :)

Uyg Yang said... [Reply Here Bebeh!]

Pm.. harga bpe sekotak? Mcm mane nak oder

Farah Huda said... [Reply Here Bebeh!]
This comment has been removed by the author.
Farah Huda said... [Reply Here Bebeh!]

berapa harga 1 kotak??
ada berapa paket dalam satu kotk???
mcm mna nak beli???
boleh pinjam entry ni???

chem said... [Reply Here Bebeh!]

Selamat Pagi
Cik/Puan
Mohon pinjam info diatas sbg rujukan ya
Terima kasih

kak Sarida said... [Reply Here Bebeh!]

Kalau kk amik m.blanc dgn cal max bersama boleh tak??

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Uyg Yang

sekotak ada 30 sachet.. boleh whatsapp no di atas utk best price!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Farah Huda

Boleh whatsapp utk harga dan pembelian.

Iamwhoiam said... [Reply Here Bebeh!]

Good sharing, Blackmores Collagen 10,000mg which is enhanced with Grape Seed Extract and Vitamin E for complete skin rejuvenation in just six to 12 weeks. If your collagen breakdown in your skin is much faster and at a higher rate than what your body is manufacturing and the amount you are taking via collagen drinks/ supplements, you may need a longer time to see the benefits of collagen. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/blackmores-introduces-collagen-10000mg-to-fight-the-effects-of-stress-and-maturing-hormones/

Kila Jumat said... [Reply Here Bebeh!]

Mntak izin nk copy sis. 😊

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sedap

bleh whatsapp saya.. nnt sy bg harga ye..

Unknown said... [Reply Here Bebeh!]

Sy ade nk letgo el marino sbb nk guna duit blk. Rm200 1 kotak. Blm buka. Wasap sy 0129853632. Yg dah buka pun ade

✿ Link for Blogwalking View γƒ…

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties γƒ… | All Rights Reserved™