Friday, October 25, 2013

Home » , , , , , , , , , , , , , » Bercerita tentang diri sendiri | Away dan.. kahwin?

Bercerita tentang diri sendiri | Away dan.. kahwin?

Salam.

Hai hai hai korang! Lama kan I tak update blog nih? Dah bersawang sawang dah mak jemah oii! But, I still have to thanks for all my loyal visitor, viewers, sebab masih ada yang still datang menjengah blog usang nan malap ni. Alahmakk, tacing plak! 

Oke, actually the latest previous entries is all about the business. Maklumlah, memang nak kena kerja lebih, carik duit lebih sebab ada macam macam benda nak buat. Dah nak akhir tahun ni, lagi sebulan lebih je I dah nak away selama 4 bulan ke Japan. Huuuu.. Mesti korang tak percaya kan I nak fly ke Japan? Hurm, actually bukan korang je yang tak percaya, but I pun still tak berapa nak percaya yang I terpilih jadik wakil hotel I untuk transfer ke Japan selama 4 bulan. I akan ke The Green Leaf Hotel, Niseko Village, Hokkaido, Japan




*Gambar hasil ehsan pakcik Google. Maceh!

Haa.. macam tu la rupanya serba sedikit clue or bayangan kawasan di sana. Kenapa I tunjuk masa winter saje? Huih, sebab I kena transfer ke sana selama 4 bulan on winter season. Alhamdulillah, rezeki. Rezeki Allah kan ada di mana mana.

Japan Visa

Done!

Gambar ni I upload kat IG 4 months ago. :P

Passport, Visa semua dah settle. Tinggal preparation barang barang dan preparation mental and physical je yang belum timbul timbul. Korang tau tak, masa I buat passport tu sebenarnya 4 bulan yang lepas. Actually I tak sangka yang I betul betul dapat pergi. Siapa tak nak kan, dapat kerja dekat oversea? Tak dapat study kat oversea, kerja kat oversea 4 bulan pun jadik lerr.

My flight to Japan will be on 1st December 2013, dan akan balik sini on 31st March 2014. Lepas balik dari sana..... ehem! I nak nikah! Wheee.. Perghh, tak hagak hagak kan?? Yela, dengan tak bertunang tak hape, terus nak nikah? Omaigoddd! Tapi bab nikah, kahwin, jodoh apa semua ni I tak nak lah story kat sini. Sebab I dah ada ruangan khas untuk story segala preparation I as a Bride-To-Be (B2B) ni. Siapa yang nak kepochi, boleh la datang singgah blog I yang lagi satu tu yek! Blog yang simple, tapi penuh bermakna! Klik nih! http://nurulchumel.wordpress.com/

But anyhow, please pray for me ya! Doakan keselamatan I, perjalanan pergi dan balik I, kelancaran majlis I dan semua lah! Doakan yang baik baik je. Yang penting, doa korang. Yang nak kad kahwin I tu, boleh la start hantar address korang dekat email ke, whatsapp ke, yang ada facebook tu, PM la yek! Kad mungkin siap lepas I balik dari Japan, tapi korang boleh je hantar address korang awal awal. Takut terlupa lak kan? Nak dengan tak nak je kan? Hiks! challow!

Share the advertisement, and you will get paid. Click now for money! Yeeha!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™