Sunday, February 8, 2015

Home » , , , , , , , , , » Officially Engaged!

Officially Engaged!

Salam.

Hai hai kawan kawan! Dah lama kan I tak update blog ni? Dekat sebulan lebih dah I tak update. Kalau ada update pun more to my business. Lama dah rasa nya tak update mende mende personal macam dulu dulu. Padahal kalau update mende mende gitu, mende tu jugak la yang buat I tersenyum sorang sorang. Kelakar tau bila baca balik entry lama. 

Oke, entry kali ni I nak story pasal my engagement day. Eh? Nurul dah bertunang? Awat tak habaq? Bila Nurul bertunang? Senyap senyap je? Dulu kemain beria update itu ini dekat blog. Alih alih tak jadi. Tu lah orang kata kan, benda yang baik ni toksah nak riak awal awal. Kang tak jadik, malu sendiri. Huhu. Macam I dulu dulu la. Kemain update. Sayang lah. Lebyu lebyu lah. Last last apa jadik? Hape pun nan hado!

Majlis pertunangan I dengan jejaka bertuah ehem ehem pilihan hati I dah pun selamat berlangsung di rumah family I di Batu Pahat pada tanggal 31 January 2015 yang lepas. Ni kira nya stock entry basi la. Tapi I tak kira, nak update jugak. Back to the story. Majlis sederhana tapi meriah tu di hadiri oleh keluarga dan teman teman rapat I je. Buat majlis pun kecik kecik je. Lagipun baru bertunang. So tak jemput ramai. 

Nanti dekat next entry, I story step by step preparation I untuk majlis tunang ni. Nanti boleh la I baca balik bila dah tua nanti. Chewah. Ayat nak poyo. Nostalgia la sangat. Nanti I buat la review by review. Ehem! Entry entry tu semua memerlukan tahap kerajinan yang tinggi tau untuk meng-update! Kalau calang calang orang, memang tak mampu nak update semua tu tau. Dah la I ni super busy women *lah sangat*! Kihkihkih.


Alhamdulillah. Dah selamat jadi tunangan si dia selama 8 hari. Fuhh. Orang kata dugaan bertunang ni sangat mencabar. So I berdoa sangat sangat yang I dan dia dapat tempuhi dugaan ni bersama sama. InsyaAllah, kalau niat kita baik, mesti Allah mudahkan kan? Doakan kami ye!



..to be continue!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

cik karmila said... [Reply Here Bebeh!]

wahh..tahniah awak..semoga cepat naik pelamin..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™