Monday, February 16, 2015

Home » , , , , , , , » Review Tunang | Mini Pelamin

Review Tunang | Mini Pelamin

Salam.

Oke. Mari kita sambung review pasal tunang hari tu. Actually idea asalnya, I malas nak ber pelamin bagai. Sebab malas la nak lowat lowat sarung cincin depan orang ramai. I kan pemalu orang nya. Uhuk! Ulang suara, PEMALU oke!

Tapi memandangkan masa majlis pertunangan adik I yang lepas, kitorang buat photo booth yang dah ala ala pelamin jugak tu, so I pun decided nak DIY je pelamin tu. Mula mula ingatkan nak sewa dekat bridal, tapi memandangkan bajet pun tah ke mana mana, so DIY je jalan yang terbaik.

Barang barang banyak pinjam dengan makcik kitorang. Dia banyak kain sebab dia bekas mak andam. So banyak la kain yang dah tak pakai sangat. Kerusi pun pinjam dia punya je. Yang lain lain tu ada yang recycle decoration adik I, then tambah sikit sikit je untuk memenuhkan ruang. 

 
Asalnya.


Ni la master mind di sebalik pembikinan mini pelamin I. Dia punya idea la sangkut sangkut bagai tu. Pastu dia jugak la yang memanjat pasang semua mende alah tu. Hihi.

Zoom sikit!

Oke. Bantal "Officially Engaged" dengan "Mr & Mrs" tu I beli dekat Colours & Scissors Art. Beli online je. Simple je kan pelamin I? Ada yang teruja ke? Saja nak share, bagi B2B kat luar sana idea nak save bajet. Hihi. :P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™