Tuesday, May 5, 2015

Home » Video | Engagement Nurul and Ferdaus

Video | Engagement Nurul and Ferdaus

Salam.

Ecehhhh. Poyo tak? Orang lain bertunang nak video, I tunang pun tak video jugak. Tapi maybe tak la secun video orang lain la kan. Sebab I ni B2B kurang bajet. Hihi. Suka sangat kan post entry basi. Whatever la. Basi basi pun, nanti I jugak yang tengok. Kalau tak post kang, I yang menyesal. Sebab nanti dah tua, takde kenangan.

Jom layan my engagement day's video!




Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Dewi Aja said... [Reply Here Bebeh!]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

lia lyana said... [Reply Here Bebeh!]

CONGRATS NURUL! bile majlis ni?
hehe btw nanti singgah2 la blog lia jgk ye =)
kite blog walking ni hehe
http://algettingmarried.blogspot.com/

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™