Thursday, June 30, 2016

Home » , , , , , , , , » KR Wedding and Event Planner | One Stop Center for all events

KR Wedding and Event Planner | One Stop Center for all events

Salam.

Hai semua! Untuk entry kali ini, I nak introduce dekat korang semua satu company yang boleh arrange apa jua events yang korang nak buat. Yang paling mudah and major event, tak lain tak bukan event Wedding and Engagement la. Company ni dah lebih setahun bertapak dalam bidang event planner. Dengan tagline "Jimat Tampak Mewah", company ni memang sangat disenangi customers mereka. Company yang I maksudkan ialah KR Wedding and Event Planner. Mereke bertapak di Bangi, Selangor dan mempunyai sebuah lagi cawangan di Batu Pahat, Johor. So, mereka cover semua area di Selangor/Kuala Lumpur, Negeri Sembilan, Melaka dan Johor. Wow! Trust me, mereka memang pakar dalam merealisasikan semua event! Deco diorang, service, semua superb!

Ini antara pakej pakej yang mereka tawarkan untuk korang yang nak melangsungkan hari bahagia. Mereka highlight kepada wedding pakej sebab most of their customers is come from wedding planner.

 Katering & Kanopi  Dekorasi Pelamin & Bilik Pengantin Solekan & Andaman (MUA) Busana Pengantin Kad Kahwin Jurugambar / Juruvideo Henna Art Door Gift DJ Majlis / Kompang / Silat Dan lain lain kelengkapan hari bahagia anda!

Hubungi Cik Aisyah di 0176457094 untuk menempah slot anda!

Lambang kemegahan KR Wedding and Event Planner!














Tentunya sebagai raja dan ratu sehari, korang terlalu penat untuk memikirkan segala persiapan untuk your dreams big day kan? Now, dah tak payah susah susah perah idea dan penatkan badan untuk set up semua kelengkapan wedding korang. Hire wedding planner! Nampak macam mahal nya nak hire wedding planner ni kan? Tapi sebenarnya, bila semua benda korang DIY, bajet korang more expensive daripada korang hire wedding planner. Trust me! I dah lalui zaman jadi "Bride To Be" ni and penatnya nak DIY semua benda. 

Untuk sebarang pertanyaan tentang events planner, korang boleh berhubung terus dengan Ms. Aisyah di talian 017-645 7094. Kalau agak agak taknak call, korang SMS or Whatsapp je. InsyaAllah pertanyaan korang akan segera terjawab. Korang boleh tengok tengok pakej dan gambar gambar events yang mereka dah jayakan di Fanpage Facebook mereka, KR Wedding and Event Planner. Alang alang singgah, LIKE la sekali ye. 

Psst! Dengar cerita, diorang ni rajin buat contest! Hadiah dia gempak gempak pulak tu! Yang latest ni, diorang buat Contest Raya sampai 3rd July 2016 ni. Just LIKE, COMMENT and SHARE je. Sempat lagi nak join ni! Jom serbu page diorang untuk maklumat lanjut!

Selamat menjamu mata! ^,^"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™