Wednesday, June 8, 2016

Home » , , , , , , » Printcious | Best Gift Ideas Ever

Printcious | Best Gift Ideas Ever

Salam.

Hai korang! Sedar tak sedar, dah masuk hari ketiga kita di bulan Ramadhan kan. Sekejap je masa berlalu. Korang semua ni puasa ke tak? Jangan ponteng tau melainkan ada reason ye! Alhamdulillah, puasa I masih cukup. Bukan senang ye nak cukup kan puasa bila jadi perempuan ni. Insan terpilih je yang boleh puasa penuh. Hihi.

Oke hari ni I nak story sikit pasal Printcious. Pernah dengar tak apa tu Printcious? Actually they all ni on of printing company yang jual macam macam barang yang comel comel, cute mute, yang korang boleh order yang ready made, or korang nak beli yang korang design sendiri. Seriously I kata sangat lawa dan service diorang memang tiptop. Korang bayangkan lah. Baru submit order hari ni, lusa dah sampai. Cepat kan?

Actually I try order pun sebab last month they all ada buat so call giveaway untuk promotion Printcious ni la. I terbaca kat advertisement di Facebook. 

[ SHARE & REDEEM YOUR FREE MUG NOW! ]
...
Step 1: LIKE & SHARE this post
Step 2: Tag 2 friends in the comment section below
Step 3: Customise your mug & tick [FREE MUG] 
Step 4: Receive your mug in 7 working days

Senang kan? So I ni memang pantang tengok benda free free ni. I terus je pegi dekat website Printcious untuk claim FREE MUG tu. Untuk claim benda tu, memang free, tapi untuk postage je korang kena bayar RM 10.00 sahaja. Biasa lah, barang dah bagi free, postage kena la bare sendiri kan. Tapi memang tak mengecewakan.

I pilih yang paling simple. Tapi memang sangat cute.

I order, tapi address tu I letak nama my husband. Dia pun terkejut sangat dapat call dari Skynet. At first baru nak buat surprise, sekali dia pulak tanya I. Dia kata takde order apa apa barang. I kata ambil jela. Yang tak tahannya, dia boleh pulak tunggu I balik kerja baru nak buka packaging tu. Haha!

By the way, I memang sangat suggest korang beli dekat Printcious ni kalau agak agak ada yang nak buat surprise untuk birthday ke, anniversary ke, or saja saja nak bagi, or nak bagi rewards kat diri sendiri pun boleh. Diorang bukan jual mug je tau. Ada T-Shirts, Mugs, Cushions, Phone Cases, Ceramic Tiles, Puzzles, Mouse Pads, Mini Tees, Rompers dan bermacam macam lagi lah. Harga dia pun sangat berbaloi. Korang masukkan je USE CODE yang diorang akan bagi, then korang boleh enjoy discount! Kadang kadang sampai 58% off tau takk! Tapi ikut promo lah. Kalau time takde promo tu jangan la lowat kata I tipu pulak kan. Hihi.

Oke. Selamat bershopping dan selamat berpuasa korang! ^_^

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™