Friday, July 22, 2016

Home » , , , , , , , , , » Raya 2016 | Open house rumah Edwina

Raya 2016 | Open house rumah Edwina

Salam.

Belum habis lagi ye cerita raya. Al maklumlah, raya kan sebulan. Kuikuikui. Cerita ni masa raya ke empat. Tapi I drag kan sampai hari ni baru nak buka cerita. HAHA! 

Actually, Edwina dah invite I sebelum raya lagi. Awal awal dah invite. Dah lama tak jumpa kata kan. Banyak benda nak gossip kan. Haha!


The invitation. Banyak hahahaha je. *actually disebalik haha tu I dah delete sebab sensored! kihkih!*


Actually planning pegi open house rumah Edwina ni memang dah cakap dengan husband pun. Tapi kitorang macam jadi tak jadi je. Sebab malam sebelum tu kan final EURO yang Portugal vs France tu. Pastu Portugal menang pastu Christiano Ronaldo yang kacak tu yang menang. Eh? Terselit gambar si kacak lah!

Eh! Tertampal gambar si kacak!

Aduhhh. Dah menyimpang sangat ni dari hala tuju sebenar. Oke, disebabkan final EURO tu, husband tak tido malam, dia pun mengantuk la di siang hari. Cida text I yang dia jadi pegi. So, I paksa husband bangun. Kitorang gerak dalam pukul 11 pagi dari rumah. I drive okeh. Tapi sampai Nilai je. Husband dah volunteer nak drive. Tunggu Cida dekat Tol Sungai Besi then kitorang gerak sama sama. Cida follow belakang jek. Kitorang sampai memang waktu kemuncak. Perut memang tengah lapar. 

Ada banyak sangat foods yang they serve. First of all, I grap sushi and sashimi dulu lah! Dah lama mengidam katanya. Pastu husband amek rojak, popiah basah, satay, kambing bakar, ehhh macam macam ada lah!

Ada baaaaaanyakk makanan yang they serve! Tapi I pilih untuk snap yang ni. Sebab eskem Sangkaya memang sedapppp!

Wefie dulu.

Husband tengah fikir nak makan ape lagi. Hihi.

Wajib la selfie dengan tuan rumah. 

Wefie beramai ramai itu harus!

YTC team!

Dengan Jaja.

Lepas dah makan makan, gossip gossip, dah puas hati semua, kami pun beransur pulang. Terus direct balik Melaka jek. Sebab esoknya nak pegi sambung beraya kat Batu Pahat pulak. Btw, memang sangat fun. Lagi lagi dah lama gila tak jumpa kan? Semua terkejut tengok badan I dah mendebab. Takpela. Bukan selalu. Lepas ni I diet k? Promiseeee! Hihi! ^^,

Sayonara! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™