✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, August 25, 2016

Tomato Clear Skin TCS | Sabun Tomato Terbaik!

Salam.

Tomato Clear Skin | Sabun Tomato Hebat!


Daripada kita stress stress tengok muka orang lagi cantik, lagi putih, lagi bersih, lagi mulus daripada muka korang, lebih baik korang spend duit sikit beli sabun Tomato Clear Skin ni. Dah tentu muka korang akan bersih bebas jerawat, jeragat, parut, bintik hitam dan kelihatan lebih muda berseri! 
Tak mahal aihh sabun ni semua mampu milik. Seketul sabun ni korang belah belah kan untuk jimat, boleh pakai sampai 5 bulan tau! Tahan kan? Jimat ke jimat??

Harga Tomato Clear Skin
RM 40.00 sahaja!!
*Tidak termasuk caj postage ye.
Postage cuma RM 7.00 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 11.00 untuk Sabah & Sarawak.
Untuk pembelian,

Whatsapp / Telegram 
+6019-686 5048
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Cara menghadapi orang yang suka sakitkan hati kita

Salam.


Dekat sekeliling kita ni, bukan semua orang suka dengan apa yang kita buat. Ada yang kita rasa kita tak usik pun kehidupan dia, tapi dia tetap dengki dengan hidup kita. Once satu tahap tu, dia punya dengki dan dendam dah sampai ke kemuncak sebab kita tak layan apa dia buat, dia akan buat kita jatuh terduduk. Dan masa tu dia akan ketawa dan konon nya puas dengan apa yang dia dah buat.

Manusia. Tak lepas dari kesilapan. Walaupun silap nya tu besar ke kecil, ianya tetap silap. Bila kita rasa kita dah tau kita silap, dan kita dah mintak maaf dah pun. Tapi dia tak nak maafkan, itu urusan dia dengan Allah. Urusan kita dengan dia dah settle. Cuma satu je, jangan la tambah fitnah yang kau sendiri dah create. Orang tak kacau kau, kau jangan kacau orang. Mungkin kau rasa sekarang ni kau senang hati, mewah, semua kau ada, tapi jangan lupa ye Allah lihat semua perbuatan kau. 

Kau keji suri rumah, sebab kau ada kerjaya sekarang. Siap suruh "go die". Takpe. Diam itu lebih baik. Semoga kau sedar hati kau telah hitam. Wallahua'alam.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Wednesday, August 24, 2016

Dianz Vitamin C & E | Hisap hisap terus cantik!

Salam.
Hai korang! Kadang kadang kan, bila kita sharing produk dekat sesiapa je la, mesti orang tu kata. "Eleh, ini mesti nak jual produk ni kat aku. Promosi je lebih. Produk hancus." "Ye ke produk ni bagus?" Kita belum buka mulut lagi orang dah lontar kan betapa negatif nya satu satu produk tu. Jangan salah faham cik kak, cik adik. Setiap produk ada kelebihan yang tersendiri. Setiap produk ada kualiti yang berbeza beza. Apa yang I suka share dalam blog I ni semua produk yang I dah try dan I dah cuba. Kalau tak bagus, I tak share ye sayang?
Botol pun dah cantik. Bila dah try makan, muka dan kulit hang pun cantik!
Kenapa kena makan Dianz Vitamin C & E?
  1. Mencerahkan muka dan seluruh badan.
  2. Kulit lebih glowy dan berseri.
  3. Mencantikkan kulit.
  4. Melembabkan kulit.
  5. Merawat jerawat, jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
  6. Menghilangkan parut muka dan badan.
  7. Mengurangkan minyak pada muka.
  8. Mengurangkan Ekzema.
  9. Merawat resdung.
  10. Membantu menegangkan kulit.
  11. Merawat tona kulit tak sekata.
  12. Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.


Kandungan Dianz Vitamin
  •  Mempunyai 6000mg whitening collagen
  •  Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
  •  Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
  •  Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
  •  No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
  •  Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.
  • 1000mg Vitamin C daripada Oren : Menyinkirkan toksik dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan, merawat jerawat, jeragat dan parut.
  • 1000mg Vitamin E daripada maqui berry : Sangat tinggi khasiatnya, melembapkan kulit, mengecilkan liang roma yang terbuka, mencegah kanser.
  • 2000mg Pure Collagen dari ikan talapia : Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood), sesuai untuk orang yang alergik makanan laut, menghasilkan kulit yang lembut dan gebu, tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia.
  • 2000mg Glutathione : Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air), memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut.
  • 500mg Extra Serbuk mutiara : Merawat kulit lebih mendalam, 2x ganda kesan lebih cepat.
Testimonial Dianz Vitamin C & E












See! Hebat ke hebat DV ni? Produk best macam ni tak elok kita simpan sorang sorang. Share untuk orang ramai. Bagi semua dapat merasa kan?

Harga Dianz Vitamin?
RM 50.00 sahaja 
sebotol (30 biji/sebulan) termasuk postage!
Murah sangat kan? Takkan nak invest RM 50.00 sebulan untuk cantik pun tak nak?

Hubungi Nurul untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
Whatsapp / Wechat / Telegram sahaja ye.
+6019-686 5048

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Monday, August 22, 2016

Tomato Clear Skin | Kulit sihat dan cantik secara semulajadi!

Salam.
Tomato Clear Skin
Nak muka korang cantik - flawless - comel - gebu - licin secara semulajadi sebenarnya tak perlu guna produk mahal mahal. Cukup sekadar pakai sabun tomato ni. Korang pun tahu kan khasiat buah tomato ni? Ada yang tak tahu ke? Meh I story. Banyak manfaat buah tomato ni tau. Antaranya;
  • Atasi masalah jerawat
  • Mengurangkan bintik bintik hitam
  • Kecilkan liang pori wajah
  • Atasi kulit kering
  • Tona kulit tidak sekata
  • Buang lemak
  • Lingkaran gelap/hitam di bawah mata
  • Kandungan antioksidan yang tinggi yang mampu melawan pembentukan sel kulit mati dan radikal bebas
Kenapa kena guna Tomato Clear Skin untuk wajah anda?
  • Berdaftar dengan KKM
  • Produk Muslim
  • Berasaskan bahan semulajadi
  • Status HALAL dari JAKIM
  • Diproses kilang GMP
  • Harga berpatutan
  • Keberkesanan tinggi. Kualiti terbaik!
  • Tahan lama dan sesuai untuk seisi keluarga!
Nak tengok testimoni? Jangan tak percaya sudah!















Kalau produk ni tak hebat, I pun tak nak share tau uolls. Sebab produk ni berkesan lah I rasa I kena share. Biar semua orang boleh merasa. Dapat kulit cantik tu pun salah satu nikmat yang sangat besar dari Allah kan? Syukur Alhamdulillah. Lagi pun harga dia mampu milik. Boleh tahan lama lah kira nya!

Harga :
Tomato Clear Skin
RM 40.00 sahaja!!!
(Harga tidak termasuk postage ye)
Postage
Semenanjung Malaysia RM 7.00 
Sabah & Sarawak RM 11.00

Nak order? Meh contact I ramai ramai.
Whatsapp / Wechat / Telegram
+6019-686 5048

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Giveaway Pertama by Farah Sanusi

Salam.

Mari join contest lagi! :)


Hadiah hadiah yang ditawarkan memang syok. Nak join jugak? Meh klik SINI.

Selamat mencuba dan doakan I menang ye! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Salam.

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.



KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN










TAMAT : 29 OGOS 2016










Langkah Penyertaan Segmen



1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016



2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry

3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016






Terima kasih atas sokongan semua ^__^



Read more: http://www.azhafizah.com/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html#ixzz4I26UKid4

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Alhamdulillah. Rezeki Menang Contest!

Salam.
Wee. I hari ni super excited sebab dah 2-3 hari tak buka blog. Hari buka blog nampak link ni. http://merahitujambu.blogspot.my/2016/08/pemenang-contest-doodle-family-raya-by.html . Alamak! Rupanya puan organizer contest dah update minggu lepas rupanya! Baru perasan hari ni. 

Sejak dah lama tak join contest ni, sekali join contest and menang, semangat I nak blogging makin membuak buak. Kalau lah dari dulu semangat I membara macam ni, mesti I dah jadi celebrity blogger kan? Mohon jangan muntah! I memang suka perasan! Kah Kah Kah!

Hadiah yang I dapat ni sangat cute hokey! Kalau nak tempah kat cik puan organizer ni kena bayar tau. Dia punya doodle kemain comel. Jom tengok hasil doodle kite!


Hasil doodle!

From this!

Cantik ke cantik?

By the way, Alhamdulillah Terima Kasih yang tak terhingga sebab sudi pilih gambar kami. 

#psst! Sapa yang ada buat contest lagi cepat contact I! I nak join! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

Thursday, August 18, 2016

Lunch at Sultan Restaurant Cyberjaya

Salam.

Entry throwback lagi. Hihi. I suka simpan story story lama, pastu bring up di suatu hari yang hening. Haha. Lepas balik Jerantut hari tu, kitorang pergi Cyberjaya untuk hantar adik I yang last balik KRU Academy. So dah alang alang menyeluk pekasam, biar terus makan sekali. HAHA! Ni restoran makanan Arab dan Iran yang paling best sekali yang I pernah try. So far, dah dua kali makan kat sini. Memang puas hati.

Muka dah kenyang semua ni.

Ni muka kelaparan.

Dah dapat foods kitorang!

Air order 3 jek. Sebab glass dia memang besar. Kalau minum sorang confirm tak habis.



Settle satu masalah. HAHA!


Selfie mesti ada. :P

Jom layan video ni. So korang tau kitorang makan ape. 

Lain kali kalau ada rezeki nak datang makan lagi sebab sedappp! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™