Wednesday, August 24, 2016

Home » , , , , , , , , , » Dianz Vitamin C & E | Hisap hisap terus cantik!

Dianz Vitamin C & E | Hisap hisap terus cantik!

Salam.
Hai korang! Kadang kadang kan, bila kita sharing produk dekat sesiapa je la, mesti orang tu kata. "Eleh, ini mesti nak jual produk ni kat aku. Promosi je lebih. Produk hancus." "Ye ke produk ni bagus?" Kita belum buka mulut lagi orang dah lontar kan betapa negatif nya satu satu produk tu. Jangan salah faham cik kak, cik adik. Setiap produk ada kelebihan yang tersendiri. Setiap produk ada kualiti yang berbeza beza. Apa yang I suka share dalam blog I ni semua produk yang I dah try dan I dah cuba. Kalau tak bagus, I tak share ye sayang?
Botol pun dah cantik. Bila dah try makan, muka dan kulit hang pun cantik!
Kenapa kena makan Dianz Vitamin C & E?
  1. Mencerahkan muka dan seluruh badan.
  2. Kulit lebih glowy dan berseri.
  3. Mencantikkan kulit.
  4. Melembabkan kulit.
  5. Merawat jerawat, jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
  6. Menghilangkan parut muka dan badan.
  7. Mengurangkan minyak pada muka.
  8. Mengurangkan Ekzema.
  9. Merawat resdung.
  10. Membantu menegangkan kulit.
  11. Merawat tona kulit tak sekata.
  12. Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.


Kandungan Dianz Vitamin
  •  Mempunyai 6000mg whitening collagen
  •  Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
  •  Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
  •  Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
  •  No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
  •  Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.
  • 1000mg Vitamin C daripada Oren : Menyinkirkan toksik dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan, merawat jerawat, jeragat dan parut.
  • 1000mg Vitamin E daripada maqui berry : Sangat tinggi khasiatnya, melembapkan kulit, mengecilkan liang roma yang terbuka, mencegah kanser.
  • 2000mg Pure Collagen dari ikan talapia : Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood), sesuai untuk orang yang alergik makanan laut, menghasilkan kulit yang lembut dan gebu, tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia.
  • 2000mg Glutathione : Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air), memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut.
  • 500mg Extra Serbuk mutiara : Merawat kulit lebih mendalam, 2x ganda kesan lebih cepat.
Testimonial Dianz Vitamin C & E












See! Hebat ke hebat DV ni? Produk best macam ni tak elok kita simpan sorang sorang. Share untuk orang ramai. Bagi semua dapat merasa kan?

Harga Dianz Vitamin?
RM 50.00 sahaja 
sebotol (30 biji/sebulan) termasuk postage!
Murah sangat kan? Takkan nak invest RM 50.00 sebulan untuk cantik pun tak nak?

Hubungi Nurul untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
Whatsapp / Wechat / Telegram sahaja ye.
+6019-686 5048

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™