Monday, August 22, 2016

Home » , , , , , , , , , » Tomato Clear Skin | Kulit sihat dan cantik secara semulajadi!

Tomato Clear Skin | Kulit sihat dan cantik secara semulajadi!

Salam.
Tomato Clear Skin
Nak muka korang cantik - flawless - comel - gebu - licin secara semulajadi sebenarnya tak perlu guna produk mahal mahal. Cukup sekadar pakai sabun tomato ni. Korang pun tahu kan khasiat buah tomato ni? Ada yang tak tahu ke? Meh I story. Banyak manfaat buah tomato ni tau. Antaranya;
  • Atasi masalah jerawat
  • Mengurangkan bintik bintik hitam
  • Kecilkan liang pori wajah
  • Atasi kulit kering
  • Tona kulit tidak sekata
  • Buang lemak
  • Lingkaran gelap/hitam di bawah mata
  • Kandungan antioksidan yang tinggi yang mampu melawan pembentukan sel kulit mati dan radikal bebas
Kenapa kena guna Tomato Clear Skin untuk wajah anda?
  • Berdaftar dengan KKM
  • Produk Muslim
  • Berasaskan bahan semulajadi
  • Status HALAL dari JAKIM
  • Diproses kilang GMP
  • Harga berpatutan
  • Keberkesanan tinggi. Kualiti terbaik!
  • Tahan lama dan sesuai untuk seisi keluarga!
Nak tengok testimoni? Jangan tak percaya sudah!















Kalau produk ni tak hebat, I pun tak nak share tau uolls. Sebab produk ni berkesan lah I rasa I kena share. Biar semua orang boleh merasa. Dapat kulit cantik tu pun salah satu nikmat yang sangat besar dari Allah kan? Syukur Alhamdulillah. Lagi pun harga dia mampu milik. Boleh tahan lama lah kira nya!

Harga :
Tomato Clear Skin
RM 40.00 sahaja!!!
(Harga tidak termasuk postage ye)
Postage
Semenanjung Malaysia RM 7.00 
Sabah & Sarawak RM 11.00

Nak order? Meh contact I ramai ramai.
Whatsapp / Wechat / Telegram
+6019-686 5048

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™