Thursday, August 25, 2016

Home » , , , , , , , , , , » Tomato Clear Skin TCS | Sabun Tomato Terbaik!

Tomato Clear Skin TCS | Sabun Tomato Terbaik!

Salam.

Tomato Clear Skin | Sabun Tomato Hebat!


Daripada kita stress stress tengok muka orang lagi cantik, lagi putih, lagi bersih, lagi mulus daripada muka korang, lebih baik korang spend duit sikit beli sabun Tomato Clear Skin ni. Dah tentu muka korang akan bersih bebas jerawat, jeragat, parut, bintik hitam dan kelihatan lebih muda berseri! 
Tak mahal aihh sabun ni semua mampu milik. Seketul sabun ni korang belah belah kan untuk jimat, boleh pakai sampai 5 bulan tau! Tahan kan? Jimat ke jimat??

Harga Tomato Clear Skin
RM 40.00 sahaja!!
*Tidak termasuk caj postage ye.
Postage cuma RM 7.00 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 11.00 untuk Sabah & Sarawak.
Untuk pembelian,

Whatsapp / Telegram 
+6019-686 5048
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

seri pagi said... [Reply Here Bebeh!]

http://cahayacinta.com

suka sabun jenis ini baru ada be;i sekarag pakai sebulan lebih sebab nak hilang jerawat timbul pastu tenggelam nd timbul balik stress sungguh...

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@seri pagi

nnt try la pakai sabun tomato ni. best tau! :)

athirah hassin said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, 1st time dgr psl produk tomato ni.. hehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@athirah hassin

haha..unik kan? tp mmg awesome sabun ni.. hehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™