Wednesday, September 28, 2016

Home » , , , , , , , , » Happy 1st Wedding Anniversary Nurul Ferdaus!

Happy 1st Wedding Anniversary Nurul Ferdaus!

Salam.

25 September 2015 - 25 September 2016
(1 Year)

Alhamdulillah. Genap setahun usia perkahwinan kita dengan husband. Tak sangka. Rasa macam baru je kahwin semalam. Eceh. Menipu nau. Tapi memang cepat kan masa berlalu. Rezeki Allah kita tak boleh jangka. Alhamdulillah, kita bersyukur sangat sebab dapat suami yang baik. Mungkin dengan orang lain dia nampak tegas, garang, sebab muka dia serius manjang. Badan dia plak comel. Sebab tu orang takut dengan dia kot. Haha. Tapi Alhamdulillah, dengan kita, dia memang baik. Adat lah kan asam garam rumah tangga ni. Gaduh gaduh, kadang kadang terselisih pendapat, kadang kadang kita touching dengan dia. Tapi semua tu buat rumah tangga kami lebih bermakna. Sama sama belajar kan.

Dia wish dulu. Yezza! :P

Lepas tu baru kita wish. Hewhew! :P
Thank you Suami ku Encik Technician! :)

Tak celebrate ke anniversary yang pertama ni?
To be continue. :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™