Tuesday, October 4, 2016

Home » , , , , , , » Mini Gathering for Girls

Mini Gathering for Girls

Salam.

Last Sunday, kita ada mini gathering dengan kawan kawan masa kerja hotel dulu. Chewah. Macam dah lama nau nau jek tinggal kan dunia perhotelan. Padahal not even one year. Tapi seriously, lepas masing masing dah kahwin, dah beranak *kita belum* semuanya dah tak macam dulu. Dah lama sangat kitorang tak hangout together. Dulu masa zaman anak dara, kemain hari hari melepak. 

So, kitorang setup date yang semua orang free so that boleh spent time together. Suami masing masing tinggal ye. Hihi. Vivo Aeon Bandaraya Melaka jadi tempat pilihan. Oke, bagi intro dulu sape yang join. Kita, dah kahwin tapi belum ada anak. Bai, dah kahwin dan dah ada anak dah masuk dua orang dah. Cida, belum kahwin. Single lagi. Dilla, dah kahwin dan tengah pregnant. Semua dah ada life masing masing. But kitorang tak pernah lost contact.

Since Bai punya rumah dekat Semabok, so dah satu jalan dengan kita. So kita pick up Bai with her two little kids. Lepas tu kita pick up Cida since kereta dia dalam workshop lagi baru lepas accident hari tu. Then kitorang jumpa Dilla dekat Vivo.

Amanda Nur Keisha

Muka kopipes mama dia. Tu adik dia, Muhammad Al Aiman.

Amboii. Borak sakan.

Seronok dia dapat makan ayam goreng.

Si Dilla ni gigih tau nak dukung jugak. Dah la tengah pregnant.

Ni je gambar kenangan yang kitorang ada. 

Hopefully kitorang dapat hangout lagi macam ni. Susah betul nak kumpul sama sama. InsyaAllah lepas ni ada dua orang lagi kawan rapat kami boleh join, Maybell dan Rasidy. InsyaAllah. πŸ˜‰


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment γƒ…:

Rozita Abdul Rahman said... [Reply Here Bebeh!]

salam kenal nurul comel..

kak ita, www.ceritaita.com

✿ Link for Blogwalking View γƒ…

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties γƒ… | All Rights Reserved™