Tuesday, October 25, 2016

Home » , , , , , , , , , , » Santai petang di Kelab Kopi Batu Pahat

Santai petang di Kelab Kopi Batu Pahat

Salam.

Nak menikmati minum petang yang santai dan selesa sambil bersembang dengan kawan kawan atau family? Kita suggest korang pergi ke Kelab Kopi. Orang Batu Pahat, mungkin senang lah nak datang. Yang stay luar Batu Pahat tu, kot kot la ada terlalu or tersinggah Batu Pahat. Mungkin boleh try juga. 

That day kita pergi sana dengan adik adik lelaki kita. Diorang memang suka bawak kita jalan. Masa tu memang fikiran tengah serabut. So, adik kita bawak kita lepak chill chill dekat kedai ni. Deco kedai ni memang awesome. Relax and cozy. 

Image result for kelab kopi batu pahat
The signature. Kelab Kopi.

Waktu kita datang tu, petang. Dalam pukul 4.30 petang macam tu. So ngam ngam la. Kedai ni buka pukul 4.00 petang. Suasana kedai tu belum busy lagi. So kitorang ambil seat kat bahagian luar since tengah panas kan. Duduk area luar ni kena angin petang. Syokkk wooo.

Image result for kelab kopi batu pahat
Seat dalam kedai.

Kami duduk dekat seat bahagian luar. Kerusi dia kerusi kayu yang tinggi tu.

Our orders. Sesuai la untuk minum petang. Cuma kitorang tak order air panas sebab tengah panas kat luar tu.

Peanut butter toast dia terbaikk. Sedap! Kita order Peanut Butter Toast dengan Hazelnut Choc Ice. Yummy!

3 Horses Malt Beverage. Adik kita order ni. Perisa Apple. Boleh tahan sedap.

Oke, siapa yang nak datang kedai ni, boleh la datang. Sesuai la untuk lepak lepak chill chill petang petang. Operation hours dia everyday 4.00 petang hingga 12.00 tengah malam. Jangan pegi waktu lunch pulak. Memang la tak buka. 

Visit them on FB!
https://www.facebook.com/teamkelabkopi/



Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Cikk Mimin said... [Reply Here Bebeh!]

laa, awat tak habaq ada kat bp. nnti kalau lepak situ.. roger2 mimin ok. hihi

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™