Saturday, November 12, 2016

Home » , , , , , , , » Design Photo Book Comel dengan Pixajoy!

Design Photo Book Comel dengan Pixajoy!

Salam.

Seriously. Kita memang sangat teruja nak story pasal Pixajoy ni. Mana tak nya, kita baru je jumpa advertisement regarding of the promo on 8th Nov, which is last Tuesday. Promo tu bagi tau yang harga photo book tu just RM 4.90. Harga asal RM 75.00 tau. Rugi tak beli! Weh, photo book kot! RM 4.90 je??? Kat situ dah teruja habis dah. Beli voucher and terus start design. Dalam masa 4 hari je kita dah dapat photo book tu kat tangan kita. Wow! Wow! Wow! Incredible service!

Ni photo book kita! Shantek takkk? πŸ˜

Ni la advertisement yang kita jumpa kat Facebook tu.

Kita terus klik "Book Now" button tu. Dia akan redirect ke page Pixajoy lepas tu register la semua sekali then baru sampai ke page ni. 

Lepas korang rasa dah confirm betul nak beli promo RM 4.90 tu, korang klik la "Buy Now". Yang korang beli ni just voucher sebenarnya. Belum design lagi. Nanti dia redirect la ke page yang untuk settle payment tu. Page iPay88. Plus minus tambah GST 6% jadi RM 5.19 sahaja. Lepas diorang dah received payment, diorang akan bagi order confirmation macam kat gambar bawah ni.

Order Confirmation.


Selain tu, diorang pun akan attached kan sekali e-gift voucher order slip macam ni. Then korang akan dapat voucher number korang kat situ. Voucher number tu yang penting sebab nanti lepas design, diorang akan mintak voucher number tu. Kalau takde voucher number tu, diorang akan caj harga biasa yang RM 75.00 tu. 


Lepas dah settle dapat voucher number tu, korang dah boleh la start design photo book korang. Pilih je tema apa yang korang suka. Macam kita, tema wedding. Sebab saje nak try design gambar gambar wedding kita. Hihi. Dah setahun lebih kahwin baru nak design photo book. 

Bila dah siap design semua, korang klik bahagian "Proceed" untuk printing. Tapi macam biasa la, caj penghantaran dikenakan sebanyak RM 8 untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia. Plus minus lepas GST semua dalam RM 8.48 sahaja. 

Lepas settle payment, korang boleh track order korang. Very detail. Status order korang semua lengkap.

Kesimpulan nya, kita sangat berpuas hati dengan service Pixajoy ni. Tak lambat, pastu produk yang kita terima memang berkualiti. Tak rugi la beli promo tu. Sure kita akan repeat lagi order produk lain pulak. 









Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment γƒ…:

✿ Link for Blogwalking View γƒ…

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties γƒ… | All Rights Reserved™