✿ Paid-up Advertisement γƒ…

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, December 22, 2016

Home » , , , , , , , » New Job. New Environment.

New Job. New Environment.

Salam.

Hai korang! Ada ke yang rindu posting kita? Haha. Perasan je kan. Sorry sangat sangat guys. Lama tak update blog sebab kena settle semua benda kat tempat baru. Kan pada last posting kita ada tulis kita dah pergi interview kan? Alhamdulillah kita dapat job tu dengan jaya nya.

First time berjauhan dengan hasben setelah setahun berkahwin adalah satu perkara yang amat lah tidak mudah. Hasben kita still kerja dekat Melaka. Only me kerja dekat Kota Damansara ni. Tapi takpe la. Kita stay dekat sini dengan Kak Ngah. So takde la awkward sangat kena sorang sorang kat sini. 

Alhamdulillah, dah 2 minggu lebih kita kerja kat sini dan everything went very smooth. I love this kind of job. Mesti korang nak tau apa job yang kita dapat tu kan? Hihi. 

Ni offer letter kita.

Nampak macam, alahai.. biasa je job yang kau dapat ni Nurul. Tak yah la over. Tapi takpe la. I am proud of what I am doing right now. Kita handle on online site. Every single thing yang berkaitan dengan marketing online, memang bagi je kat kita. Kan kita cakap, memang job ni paling match dengan minat kita. Sebenarnya kerja kita sama je masa kita stay kat rumah dulu. 24/7 in front of laptop dan memerlukan internet sepanjang masa. But now office hour. Saturday Sunday cuti. Public holiday cuti. Ini yang kita suka. Finally. Hihi.

Me in the office.

Doakan kita dapat bertahan lama kerja dengan company ni ya. Buat masa ni, takde apa apa yang pressure pun. Just kena meet deadline tu biasa la. Yang best nya company ni, boss kami encourage kitorang do side income business but jangan abaikan kerja hakiki kitorang. 

Wish me luck ye korang! πŸ˜‰


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment γƒ…:

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply Here Bebeh!]

wah best nya kerja.. sy belum dpt kerja lg. huhu

naniey lurviey said... [Reply Here Bebeh!]

Wahhh.. bagusnye boss support buat side income business.. Gd luck and congratulation! Happy working.. Singgah sini dri group Kongsi Link Belog :) :)

www.naniey.com

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Busyra Bt Takiyudin

Susah nak dpt keje yg btul2 match dgn minat kita skng ni.. Tp utk keperluan, keje je la dulu ape2 pun.. hehe

✿ Link for Blogwalking View γƒ…


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties γƒ… | All Rights Reserved™