✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, June 25, 2010

Home » » ..:: Contest MizsLullaBy ::..

..:: Contest MizsLullaBy ::..

Salam reader's..
Haha..kegilaan tahap melampau kan i ni??
ini contest ketiga untuk hari ni..
hmm..taddaaa!!!

                       contest by miszlullaby


Cam best kan banner dia??comel bangat seyh...
Tuan punya blog nye pun comel bangat what..haha...MiszLullaBy..

Dalam contest ni u alls adalah di wajibkan utk mempertaruhkan gambar comel/kacak/cantik/cute u alls..
Hah..bab-bab gambar ni..i memang takde hal lah..hehe..

Ni gambar yang i pertaruhkan..keh3..


hehe..kalo i nak masukkan lagi satu boleh kan??hehe..
pappp..ni lagi satu..kah3..


I ni memang kaki posing..so, paham2 la yer u alls..haha..

Oke la..contest ni, i tag kat Cin Intan yer..rasenye cik intan pun dah tau pasal contest ni..
Hmm..oke dah kot..
Hope i boleh terpilih ye miszlullaby yang cantik molek..hehe..oke..
tata!

OPPSSS..UPDATE!!
hehe..thanx miszlullaby coz comment i pny entry..
Baru i ingat yang i terlupa nak cerita, kenapa i suka dekat gambar yang dua ni..
hmm..
for the first picture, i suka sebab i rasa, i nampak cute kot..ahahaha..
actually i suka warna hitam..sebab hitam itu menawan..
Lagipun gambar ni sebenarnya di snap secara tidak sengaja..but suddenly i rase pic ni cam best je..terus i edit..hehe.. =)

Oke.
For the second picture, i rase cute sangat wat posing macam tuh..
hmm..maybe u alls nampak cam tah ape2 or huh..x cute langsung!
But, i say what i feel..
Eceh ayat!!!!keh3..
That one member i snap kan kat dataran pahlawan..
kih3..masa tu seronok betul berposing..

Hmm..oke.
tamat sudah.
Hope miszlullaby dapat consider i punye participation oke?
Thanx for supporting me.
Tata!

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

miszlullaby said... [Reply Here Bebeh!]

dear,citer la kenape suke gmba tu k?nnt sy dtg lg..=)

miszlullaby said... [Reply Here Bebeh!]

hehe..thanx dearie..for the update..i'll take the first picture.thanx for joining.gud luck=D

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™